Societat

Festes

El barri de la Llosa viu el seu cap de setmana de festes

Per Berta Ruiz

Obsequis per als participants del concurs de dibuix. El xiquet de la samarreta verda va ser el guanyador del certamen
Obsequis per als participants del concurs de dibuix. El xiquet de la samarreta verda va ser el guanyador del certamen | Lluís Rovira i Barenys

L'Associació de Veïns del Barri de la Llosa va celebrar, el passat cap de setmana, les seves festes de barri. Com cada any, les activitats es van encetar el divendres a la tarda amb l'esclat d'uns coets i el pregó de festes que, en aquesta ocasió, va anar a càrrec del regidor Promoció Econòmica, Participació Ciutadana i Cooperació, Oliver Klein. Després, seguint la tradició de les festes, es va fer l'elecció de les reines infantil i juvenil. Les activitats van seguir amb un cercavila i un concert amb la Banda Misericòrdia de Reus. Al vespre es va comptar amb l'actuació musical del grup Trasteando Flamenco i els veïns van poder assistir al sopar veïnal al carrer. Per amenitzar la nit, hi va haver ball amb el conjunt Stres-Band.

La matinal de dissabte va començar amb una bicicletada popular i, posteriorment, un esmorzar-barbacoa. Durant tot el matí també es va organitzar una trobada de xapes de cava al carrer de les Margarides. La festa va seguir a la tarda amb una gimcana, un concurs de dibuix infantil i un bingo veïnal. A la nit es va celebrar una revetlla amb el grup musical Stres-Band i, a la mitja part, una desfilada de moda patrocinada per Miuma.

Diumenge al matí hi va haver esmorzar de coca amb xocolata i un concurs de muntar puzles. Al matí, la canalla va poder gaudir dels jocs inflables i d'una ludoteca infantil, mentre que a la tarda es va fer el tradicional concurs de truites –amb 17 participants, amb premis i aperitiu per als participants. Ja a la nit, per arrodonir les festes, hi va haver concert i ball The Ticki Girls –Mario Olivo no va poder actuar per malaltia–, seguits de Dj Nacho Lacasas (Más & Más Show). A la mitja part es va fer la rifa d'una cistella.

La presidenta de l'Associació de Veïns del barri de la Llosa –Ana M. Franquet– feia una valoració molt positiva a revistacambrils.cat, "les festes han anat molt bé i els veïns han quedat contents amb les activitats. Hi ha hagut unes actuacions molt maques, molt boniques i en fem un balanç molt positiu. Els que venen ens feliciten i això és el més important. La novetat d'enguany –la desfilada de moda– va anar molt bé, amb participants de totes les edats i va ser una vetllada molt familiar".

Comenta aquest article

Galeries relacionades