Esports

Atletisme

Pere Ferrando, medalla d'argent al campionat de Catalunya de decatló i heptatló màster disputat a Cambrils

Per altra banda, el campionat va estar marcat per una fita de molt alt nivell, ja que una atleta va batre el rècord del món d'Heptatló a la categoria F-60

Per Pere Ferrando

Pere Ferrando en la prova de salt amb perxa
Pere Ferrando en la prova de salt amb perxa | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el Campionat de Catalunya de Decatló i Heptatló en categoria màster. Aquesta va ser la 9a. edició i cal tenir en compte que totes les anteriors també es van disputar a Cambrils. El Club Atletisme Cambrils segueix, així, amb la tradició d’organitzar un Campionat de Catalunya cada temporada des de que es va inaugurar la pista d’atletisme ara fa 12 anys.

De part del club hi va participar Pere Ferrando, que va assolir la medalla d'argent a la categoria M-55. Tot i una lesió que provoca un rendiment inferior a les seves possibilitats, Ferrando va poder repetir la medalla d'argent assolida en l'edició anterior.

Es bat un rècord del món d'heptatló a la categoria F-60

Per altra banda, el campionat va estar marcat per una fita de molt alt nivell, ja que una atleta va batre el rècord del món d'Heptatló a la categoria F-60. En el decurs de la seva gran actuació també va batre el rècord de Catalunya de 80 m. tanques i el rècord d'Espanya de salt d'alçada. Tanmateix, un atleta de la categoria M-40 va batre el Rècord de Catalunya de Decatló de la categoria.

El fet que l'estadi d'atletisme de Cambrils hagi estat escenari d'un Rècord del Món omple d'orgull a la organització i constitueix un honor per a la ciutat, que veurà reflectit el seu nom a la taula de rècords internacionals.

Comenta aquest article