Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Festes

Els nuclis de Masriudoms i de l'Almadrava celebraran, aquesta setmana, les seves festes majors

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la festa major a l'Almadrava
Imatge d'arxiu de la festa major a l'Almadrava | Cedida

En honor del seu patró, Sant Jaume, dos nuclis del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebraran, com cada any, les seves festes majors: Masriudoms, del 24 al 28 de juliol; i l’Almadrava, del 26 al 28 de juliol.

El programa d’actes de la Festa Major de Masriudoms conté més d’una vintena d’actes per a tots els públics, alguns dels quals s’han consolidat amb el temps i són ja tradicionals, com ara la cercavila, el sopar de germanor, els inflables i altres activitats infantils, el cinema a la fresca, la missa i processó, l’homenatge a la gent gran, el vermut popular al casal o el ball de nit (enguany, a càrrec de l’orquestra Anònima). D’altres seran nous com, per exemple, l’espectacle «Imitant el teu poble», i el «segon Correcases de la Capi», que junt amb la resta de propostes ompliran de vida i bon ambient aquest poble d’interior.

Per la seva festa major, el nucli coster de l’Almadrava acollirà més d’una desena d’actes també de tot tipus, oberts a tothom. Entre aquests actes, destaquen els adreçats als infants (taller de circ i de bombolles de sabó, espectacle infantil i ball d’escuma, inflables, etc. ) i els tradicionals (les havaneres amb rom cremat, la missa, la cercavila amb els Capgrossos de Vandellòs, l’actuació dels Diables de Vandellòs i el castell de focs artificials). També hi haurà ball, amb l’orquestra RICO RICO, sardinada popular i, com a novetat, correbars, entre altres activitats.

En la pàgina web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat) s’hi pot consultar el programa de la Festa Major de Masriudoms i de la Festa Major de l’Almadrava. Totes dues festes estan organitzades per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Comenta aquest article