Esports

Regata

Polseres solidàries contra la síndrome de RETT al Club Nàutic Cambrils

El Club Nàutic Cambrils acollirà, del 20 al 22 de setembre, la nova edició de la Regata Carla. Una competició solidària i amb la finalitat de recaptar fons per la investigació de la síndrome de RETT

Per Anna Chaves

Les polseres solidàries es podran adquirir per un preu de 3 euros
Les polseres solidàries es podran adquirir per un preu de 3 euros | Cedida

El Club Nàutic Cambrils acollirà, del 20 al 22 de setembre, la nova edició de la Regata Carla. Una competició solidària i amb la finalitat de recaptar fons per la investigació de la síndrome de RETT, una malaltia degenerativa que apareix entre els sis i els divuit mesos i que afecta principalment a les nenes.

Després de tres edicions organitzant-se a Sant Feliu de Guíxols, la regata Carla arriba ara el Club Nàutic Cambrils amb la finalitat de fer un pas endavant i anar més enllà d’un esdeveniment únicament esportiu. Es tracta doncs d’una jornada lúdica amb activitats dinamitzadores destinades a tots els públics. Així, no és només una jornada esportiva, sinó que també és una gran festa per a tothom que promou els valors propis de la pràctica de la vela però també el compromís, l’esforç i l’esperit de superació.

Amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació, el CNCB ha dissenyat la polsera solidària de la Regata Carla per 3€. Un accessori que ja es pot comprar a l’edifici de Capitania del club.

 



 

Comenta aquest article