Societat

Comerç

L'Associació de Comerciants VilaCentre organitza un ampli programa d'activitats per aquest estiu

Les activitats seran molt variades: hi haurà zumba kids, dansa del ventre, defensa personal, taekwondo, classes de rumba i batucada, zumba class, així com sessions de Lindy Fest

Per Anna Chaves

Imatge del taller de defensa personal impartit ahir a la tarda a la plaça de la Vila
Imatge del taller de defensa personal impartit ahir a la tarda a la plaça de la Vila | Anna Chaves

Un any més, l'Associació de Comerciants Vilacantre organitza activitats, per aquest estiu, a la plaça de la Vila –al Barri Antic de Cambrils–, dirigides a cridar l'atenció dels turistes i proporcionar estones lúdiques als cambrilencs. Durant els dimecres, dijous i divendres dels mesos de juliol i d'agost es programaran diferents activitats gratuïtes per a tots els públics.

Les activitats seran molt variades: hi haurà zumba kids, dansa del ventre, defensa personal, taekwondo, classes de rumba i batucada, zumba class, així com sessions de Lindy Fest, que és una festa on es balla per parelles swing. "N'és la més curiosa i divertida pels que venen de fora", segons ha explicat la presidenta de l'Associació de Comerciants Vilacentre –Tere Recasens– a revistacambrils.cat. A destacar que totes les activitats són gestionades i organitzades pels comerços associats a aquesta entitat. Tal com ha apuntat Recasens, "hem d'ensenyar la màgia del poble de Cambrils, cada estiu, a tots aquells que no la coneixen".

 

 

Comenta aquest article