Societat

Festes

Cap de setmana festiu al barri del Molí de la Torre

Per Berta Ruiz

Ambient durant la celebració de les festes de barri del Molí de la Torre
Ambient durant la celebració de les festes de barri del Molí de la Torre | Cedida

L'Associació de Veïns del Molí de la Torre va celebrar, aquest passat cap de setmana, les seves tradicionals festes de barri. El divendres a la tarda es va iniciar el programa de la festa amb la tradicional tronada i una gimcana infantil per a la canalla. Al vespre, es va fer la tradicional sardinada popular –gentilesa de la barca Gaspar i Gloria– i de postre hi va haver fruita gràcies a l'empresa Disfruta&Verdura.

L'endemà dissabte va seguir la festa amb la penjada de llums al carrer. Cap a mig matí es va organitzar la festa de l'escuma al centre cívic i també es va fer la projecció d'una pel·lícula del mar –cedida pel veí del barri Antonio Fuentes–. Després es va iniciar el concurs de truites que, enguany, va comptar amb un total de nou participants. El tast de les truites es va acompanyar amb un vermut i un aperitiu. Les tres truites guanyadores van obtenir un trofeu, mentre que els altres participants van ser obsequiats amb mitja dotzena d'ous, gentilesa de Granja Vidal.

Durant tota la tarda de dissabte, els més petits van poder gaudir dels jocs inflables i del bou mecànic. Ja al vespre es va iniciar el muntatge de taules i cadires per al sopar –servit per Càtering Artis Grup–. En total s'hi van aplegar unes 165 persones, entre petits i grans. A la nit hi va haver ball a càrrec del grup Elements i durant la mitja part es van sortejar diferents lots i el pernil. Un castell de focs va cloure la jornada festiva de dissabte

L'endemà diumenge es van retirar els llums i es va celebrar l'assemblea extraordinària de veïns. Durant el matí, els veïns van poder gaudir de la tirolina al Jumpland. La secretària de l'Associació de veïns del Molí de la Torre –Lydia Aguirre– feia una valoració molt positiva a revistacambrils.cat de com han anat tots els actes programats. L'únic ensurt va ser l'apagada de llums al barri –durant una estona– que es va produir mentre s'estava fent el sopar de barri de dissabte a la nit.

A dalt, imatge del concurs de truites i, a sota, jocs inflables

 

Comenta aquest article