Cursa solidària

Ezequiel Cebrian i Stella Beazzuti, guanyadors de la 1a Milla Urbana del Club Montepeñarubia Costa Daurada

Per Montserrat Plana

Imatge de la 1a Milla Urbana, organitzada pel Club Montepeñarubia Costa Daurada, el passat dissabte | Cedida

El Club Montepeñarubia Costa Daurada va organitzar, el passat dissabte 13 de juliol, la 1a Milla Urbana de Cambrils. La prova –inclosa dins de les festes del Molí de la Torre– va comptar amb la participació d'uns 130 corredors de totes les edats i va recórrer diferents carrers del barri. A més, la iniciativa va tenir un caràcter solidari ja que es van recollir fons per a la campanya "Pels valents", contra el càncer infantil.

Els resultats de les curses van ser els següents:

En la categoria sènior femení, el primer lloc va ser per a Ana Belén Jiménez, mentre que en sènior masculí el triomf va ser per a Ezequiel Cebrian del Club Montepeñarubia Costa Daurada –també guanyador de la cursa–, amb un temps de 4’57. En la categoria màster femení i també guanyadora de la prova, Stella Beazzuti del club Athletic Track Tarragona va vèncer amb un temps de 6’02, mentre que en homes, el guanyador va ser Julio León Cid, del club Athletic Track Tarragona.