Cultura

Exposició

S'inaugura l'exposició multidisciplinar de l'Associació Cultural de Dones l'Alba, l'Associació de veïns La Parellada, l'Associació La Mar de Pintura i el taller de pintura de Laura Álvarez

Per Berta Ruiz

Acte d'inauguració de l'exposició multidisciplinar col·lectiu, ahir, a l'Espai El Pati
Acte d'inauguració de l'exposició multidisciplinar col·lectiu, ahir, a l'Espai El Pati | Berta Ruiz

Ahir al vespre a l'Espai El Pati del Centre Cultural s'inaugurava l'exposició col·lectiva multidisciplinar dels treballs realitzats durant aquest curs per quatre associacions: l'Associació Cultural de Dones l'Alba, l'Associació de veïns La Parellada, l'Associació La Mar de Pintura de Cambrils i el taller de pintura de Laura Álvarez. Aquest és el quart any que es realitza aquesta exposició conjunta. L'acte d'inauguració va anar a càrrec de la regidora de Cultura i Festes –Cinta Ballesté– que s'estrenava, per primera vegada, al càrrec. Ballesté va aprofitar per agrair la tasca feta per l'anterior regidor de Cultura i Festes –Lluís Abella–, així com del personal del Departament de Cultura.

A l'exposició hi ha un recull de les diferents creacions realitzades al llarg del curs d'activitats. A l'Associació de Veïns La Parellada es poden realitzar diferents activitats com: puntes de coixí, costura, patchwork, tricot i manualitats diverses que, com bé diuen les seves alumnes, realitzen tot fent tertúlia. Per altra banda, l'Associació Cultural de Dones l'Alba –creada l'any 2000– també realitza tallers de reciclatge, restauració d'objectes, treballs amb estany, textures sobre vidre, creacions amb sorres de colors, fofutxes o serigrafia, així com ioga o zumba.

Per altra banda, a l'exposició també s'exposen els treballs pictòrics dels alumnes del Taller de pintura de Laura Álvarez –la professora i tutora del taller que s'imparteix al Centre Cultural–. I, l'Associació La Mar de Pintura de Cambrils –associació creada l'any 2016–. Aquesta està formada per ex alumnes del Taller de pintura de Laura Álvarez que, un cop finalitzat el taller, van voler donar sortida a les seves pròpies inquietuds artístiques amb el treball de pintura i de les diferents arts plàstiques.

Diferents imatges de l'exposició a l'Espai El Pati

 

Comenta aquest article