Esports

Regata de Llagut

El Club Rem Cambrils manté la setena posició de la classificació general de la Lliga Catalana de Llagut

Per Antoni Font

Crono de la categoria sènior masculí
Crono de la categoria sènior masculí | Antoni Font

El Club Rem Cambrils va participar, el passat diumenge 7 de juliol, a la 3a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut. En aquesta ocasió es va disputar a Flix –organitzada pel Club Nàutic Flix i l'ajuntament d'aquesta localitat– i va ser la primera prova que es disputa al riu Ebre. A la competició hi van participar un total de 17 clubs i 56 equips.

En la categoria veterà masculí el resultat de la prova cronometrada per al Club Rem Cambrils no va ser satisfactori, obtenint una 9a posició d'un total de 10 equips participants, amb un registre de 05:14,93 quedant relegats a la Final C juntament amb el Club Rem Santa Cristina. Aquest registre va posar de manifest d'una banda la inexperiència en regates en un mitjà com és el riu i d'altra banda, va mostrar molts aspectes a millorar, sense desmerèixer al fet de tractar-se d'un equip de veterans format en la seva majoria per vogadors amb poca experiència prèvia en l'àmbit de la competició i amb poc més de 4 mesos d'entrenaments des de la seva formació. És cert també, que l'objectiu inicialment marcat sempre ha estat –més enllà dels resultats– el participar per a aprendre, millorar, adquirir experiència i sobretot gaudir amb la pràctica de l'esport del rem a màxim nivell.

Pel que fa a la categoria de sènior masculí, en aquesta ocasió el resultat de la crono va ser discret, amb un registre de 07:42,60 obtenint una 5a posició d’un total d’11 equips participants, classificant-se per a la Final B.

A les finals, l'equip veterà masculí va disputar la Final C –frec a frec– amb el Club Rem Santa Cristina amb una regata on els cambrilencs van poder recuperar la confiança millorant la voga, obtenint la 1a posició amb un temps de 05:24,19, i a més de 4 segons del club de la costa brava. Els sèniors també van millorar substancialment amb un excel·lent resultat a la final B assolint una clara victòria, amb un temps de 07:38,64 a més de 9 seg. del segon classificat.

Resultats Final C – Veterà Masculí, 1.000 m:

1.- CLUB REM CAMBRILS: 05:24,19

2.- Club Rem Santa Cristina: 05:28,33

Resultats Final B – Absolut Masculí, 1.500 m:

1.- CLUB REM CAMBRILS: 07:38,64

2.- Club Ram Mataró: 07:48,28

3.- Club Rem Badalona: 07:58,87

4.- Club Natació Badalona: 08:11,41

A l'equador de la Lliga Catalana de Llagut, el Club Rem Cambrils manté la 7a posició de la classificació general, amb un total de 39 punts acumulats empatats amb el Club Nàutic Flix. La categoria sènior masculí, passa a una 4a posició amb un total de 52 punts acumulats. La propera regata serà aquest diumenge 14 de juliol a Mataró.

Donatius en favor dels damnificats pels incendis

Com a mostra de suport, el president del Club Nàutic de Flix –Joan Carles García– va fer ressò que part dels beneficis del servei de bar així com els donatius recollits en una guardiola solidària amb l'eslògan #rebrotem, es destinaran a tots els damnificats per l'incendi ocorregut a les comarques de la Ribera d’Ebre, Les Garrigues i el Segrià.

Diferents imatges de la regata disputada a Flix

 

L’Apunt

#Rebrotem
Com a mostra de suport, el President del Club Nàutic de Flix el Sr. Joan Carles García va fer ressò que part dels beneficis del servei de bar així com els donatius recollits en una guardiola solidària amb l'eslògan #rebrotem, es destinaran a tots els damnificats pel foc ocorregut en els darrers dies a les comarques de la Ribera d’Ebre, Les Garrigues i el Segrià.

Comenta aquest article