Esports

Futbol platja

El Marina Cambrils Futbol Platja es proclama subcampió de Catalunya de futbol platja sènior masculí

Per altra banda, tres jugadors del Marina Cambrils han estat seleccionats per la selecció catalana de futbol platja. Els jugadors són Samuel Garcia Gómez, Fernando Nicolás Gutiérrez Díaz i Marc Andreu Baulo

Per Berta Ruiz

Foto de la plantilla del Marina Cambrils Futbol Platja
Foto de la plantilla del Marina Cambrils Futbol Platja | Cedida

El Marina Cambrils Futbol Platja va quedar subcampió de Catalunya de Futbol Platja sènior masculí, al campionat disputat el passat cap de setmana a la platja de La Paella de Torredembarra. L'equip cambrilenc va caure derrotat a la final per 7 a 1 contra el Platja Torredembarra CF, després d'un intens cap de setmana de competició en el què hi van prendre part un total de nou equips catalans. Amb aquest triomf, els torrencs sumaven el seu segon títol de la màxima categoria davant d'un conjunt cambrilenc que, en la temporada del seu debut en la competició, arribava fins a la final, completant una meritòria i excel·lent actuació.

L'equip del Marina Cambrils AE va estar format per: Marc Andreu, Hugo Pérez, Soulimane Aouahoud, Fernando Nicolás  Gutiérrez Díaz i Samuel Garcia. També van jugar Joan Ferraté, Gerard Miquel, Adrián Morales, Gerard Méndez, Achraf Delhi, Adrià Piccini, Jaume Gumiel, Adriano Cardozo, Matthew Ryan Clewley i Joab Fatsini.

L’entrega de trofeus va anat a càrrec del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, Josep Vives; del vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés; de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; del regidor d’esports de Torredembarra, Raúl García; i del seleccionador absolut masculí català de Futbol Platja, Diego Blanco.

Tres jugadors del Marina Cambrils són seleccionats per la selecció catalana

Arrel d'aquesta excel·lent actuació al Campionat de Catalunya de futbol platja, tres jugadors del Marina Cambrils AE han estat seleccionats per la selecció catalana de futbol platja. Els jugadors són Samuel Garcia Gómez, Fernando Nicolás Gutiérrez Díaz i Marc Andreu Baulo. Tots tres se concentraran, el proper 15 de juliol, al Centre d'Alt Rendiment de Catalunya (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Dels 17 jugadors preseleccionats, 12 podran disputar el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà a Cadis, a finals d'aquest mes de juliol.

A dalt, dues imatges de la final entre el Marina Cambrils i el Platja Torredembarra. A sota, rebent el trofeu de subcampions de Catalunya

 

L’Apunt

L'equip sènior femení i juvenil del Marina Cambrils competiran aquest cap de setmana

Per altra banda, aquest proper cap de setmana 13 i 14 de juliol, també a la platja de la Paella de Torredembarra, serà el torn dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja en les categories sènior Femení, juvenil masculí i promoció infantil. El Marina Cambrils AE hi competirà amb un equip sènior femení i un equip juvenil masculí.

En l'apartat de partits, hi haurà dos grups: el Grup A estarà format pel Marina Cambrils Futbol Platja, el CN Caldes FS i el Fundació Terrassa FC 1906, mentre que en el Grup B han quedat enquadrats el Platja Torredembarra CF, el Can Trias UD i el Roses Platja. El primer classificat de cada grup serà el conjunt que es classificarà per disputar la final de la competició.

En la categoria juvenil masculí participaran sis equips, amb el mateix sistema de competició que en sènior femení. Així doncs, hi haurà una lliga d’una volta, amb dos grups formats per tres conjunts en cada cas. El primer classificat de cada grup accedirà a la final del Campionat de Catalunya. En el Grup A hi competiran el Roses Platja, el 5 Martorell Club Sala i el Cerdanyola del Vallès FC. Al seu torn, i en el Grup B ho faran el Platja Torredembarra CF, el CF Platja Vilanova i el Marina Cambrils Futbol Platja.

Comenta aquest article