Informació general

Successos

Tres detinguts per un cas de presumpta violació en grup a una jove en un pis de Cambrils

Dos veïns de Salou i un de Cambrils es troben en presó preventiva a Mas d'Enric acusats d'un delicte d'agressió sexual amb penetració a una jove en uns fets que s'haurien comès el 24 de juny, en un apartament de l'avinguda de la Diputació

Per Redacció

Imatge d'arxiu dels Jutjats de Reus (gencat.cat)
Imatge d'arxiu dels Jutjats de Reus (gencat.cat) | Cedida

Dos veïns de Salou i un de Cambrils es troben en presó preventiva a Mas d'Enric acusats d'un delicte d'agressió sexual amb penetració a una jove en uns fets que s'haurien comès el passat matí del 24 de juny, dia de Sant Joan, en un apartament de l'avinguda de la Diputació, segons informava ahir el Diari de Tarragona. Aquell matí, la jove víctima hauria acabat de punxar música en una discoteca amb motiu de la revetlla de Sant Joan i, després, hauria anat a casa d'un dels presumptes agressors, que també es trobava a la discoteca. En aquest pis és on haurien assetjat a la víctima. Segons explica el Diari de Tarragona, la noia estava a l'habitació amb un dels joves i, després, s'hi van sumar els altres dos sense el seu consentiment. La víctima va poder ser rescatada per una amiga i, finalment, les dues joves van poder marxar del pis. Un cop fora, van fer la denúncia als Mossos d'Esquadra i això va suposar la posterior detenció dels acusats que després de declarar el dia 27 de juny al jutjat de guàrdia van ser enviats al centre penitenciari del Catllar, de manera provisional i sense fiança.

Ahir dilluns 8 de juliol, el magistrat del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus va ratificar l'auto que havia signat el magistrat del jutjat de guàrdia. Aquest, el passat 27 de juny, després d'escoltar les parts, haver estudiat l'atestat dels Mossos i d'haver repassat l'informe forense va decidir que els tres acusats havien d'ingressar a la presó fins que el jutjat que es fes càrrec de la causa la ratifiqués o canviés la decisió. Ahir, doncs, el jutge va decidir que els tres acusats han de romandre a la presó fins que se celebri el judici i argumentava que hi havia indicis racionals de delicte del que se'ls acusa i que hi podria haver risc de fuga donada la situació laboral i familiar dels tres imputats.

Comenta aquest article