Informació general

Concentració

Concentració de suport a la víctima de la «manada de Manresa»

Entitats feministes van convocar les concentracions davant dels ajuntaments d'arreu de l'Estat per rebutjar la qualificació d'abús sexual que sosté la Fiscalia i reclamar que els sis acusats siguin jutjats per violació múltiple

Per Berta Ruiz

Grup de persones que es van concentrar, ahir a la tarda, a la plaça de l'Ajuntament
Grup de persones que es van concentrar, ahir a la tarda, a la plaça de l'Ajuntament | Berta Ruiz

Una trentena de persones es van concentrar, ahir a la tarda a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils, per donar suport a la menor víctima d'una presumpta violació en grup a Manresa –l'anomenada "manada de Manresa"–, l'octubre de 2016, i que aquests dies s'està jutjant a l'Audiència Provincial de Barcelona. Entitats feministes van convocar les concentracions davant dels ajuntaments d'arreu de l'Estat per rebutjar la qualificació d'abús sexual que sosté la Fiscalia i reclamar que els sis acusats siguin jutjats per violació múltiple. Recordem que els fets van ocórrer l'octubre de 2016 a una fàbrica abandonada de Manresa quan la noia tenia 14 anys –ara en té 17–, i en la què sis joves van fer torns presumptament per violar-la aprofitant l'estat d'embriaguesa de la menor.

Sota el lema general "Únete contra la jauría", la convocatòria d'ahir es va escampar per les diferents xarxes socials i va tenir resposta a nombrosos municipis i ciutats de diferents punts de l'Estat. A Cambrils, les persones concentrades també van voler mostrar el seu suport a la víctima i el seu rebuig a qualsevol acte d'agressió sexual.
 
 
 

 

 

 

Comenta aquest article