Esports

Rem

Nova plataforma de daus pels llaguts de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils

Per Redacció

Imatge de la nova plataforma dels Vogadors Vent d'Estrop
Imatge de la nova plataforma dels Vogadors Vent d'Estrop | Cedida

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils ja compta amb la nova plataforma de daus adquirida per l’Ajuntament i destinada a renovar la plataforma d’avarament de llaguts que hi havia fins ara a la zona del port i que amb els anys havia quedat obsoleta. El consistori va fer la compra del material i els socis i sòcies de Vent d’Estrop s’han encarregat de la instal·lació en dues fases.

La primera fase va començar dijous passat amb el trasllat de l’antiga plataforma a una altra zona del port per ser desballestada i poder deixar l’espai a la nova plataforma modular. La segona fase de la instal·lació es va dur a terme aquest passat dissabte al matí amb la participació d’un grup força nombrós de socis i sòcies del club. Al ser una instal·lació formada per mòduls que s’han d’encaixar i que comporta una certa complexitat, la primera tasca va ser fer el muntatge dels primers daus a l’altra plataforma de daus amb la que ja compta Vent d’Estrop, per després construir les diverses parts que componen la plataforma fora de l’aigua, i finalment posar les diverses part modulars al moll i encaixar-les. Tot plegat va fer que les operacions s’allarguessin de les vuit del matí a les dues de la tarda. En total en aquesta nova plataforma hi ha espai per avarar tres embarcacions.

Finalment s’ha fet realitat la promesa de l’Ajuntament de renovar la plataforma que acull als llaguts de Vent d’Estrop. Aquesta nova instal·lació permetrà millorar de forma substancial la seguretat i la comoditat de les maniobres d’avarament dels llaguts.

Diferents imatges del procés de muntatge de la nova plataforma de daus

 

Comenta aquest article