Informació general

Concentració

Els Avis i Àvies persisteixen, tot i la intensa calor

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel carrer de l'Hospital
Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel carrer de l'Hospital | Lluís Rovira i Barenys

Sota un bat de sol que estabornia els sentits i una calor intensa, els Avis i Àvies van celebrar, ahir el matí, la concentració setmanal a la plaça de la Vila per reclamar la llibertat dels presos polítics i els exiliats. Abans d'iniciar el recorregut habitual, el portaveu dels Avis i Àvies, Manel Palacios, va fer un recordatori de la gent que el dia abans havia estat a Estrasburg, a les portes de la seu de la cambra europea, en el dia de la seva constitució per tal de fer present el problema català. Recordem que els electes Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras, per motius i impediments diferents, no van ser presents a la sessió constitutiva del Parlament europeu.

Després de fer aquest recordatori, els Avis i Àvies van cantar l'Estaca i es van posar a caminar enfilant el carrer de Gimbernat, el passeig d'Albert, el carrer de l'Hospital i van retornar a la plaça on van cloure l'acte amb el cant dels Segadors.

Sopar a la fresca amb Ramón Cotarelo

L'ANC Cambrils organitza un sopar a la fresca amb Ramón Cotarelo, pel divendres 12 de juliol a partir de les 19h. Els tiquets pel sopar es poden adquirir al Crit, Infor i Finques Recasens al preu de 15 euros i hi ha temps de fer-ho fins demà, 5 de juliol. El sopar consistirà amb fideus rossos i hi haurà servei de barra a càrrec del Casal Popular El Polvorí. Els beneficis que s'obtinguin del sopar aniran destinats a la Caixa de Solidaritat.

Comenta aquest article