Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Seguretat

La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es reforça aquest estiu amb cinc agents més

Per Redacció

Un total de cinc agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Un total de cinc agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Un total de cinc agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Des del passat 17 de juny i fins a l’11 de setembre, aquests agents realitzaran tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i de les vies públiques; control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana i informació als ciutadans i regulació del trànsit.

Per realitzar aquestes tasques, els agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més afluència de gent hi ha durant aquesta època de l’any.

Aquest dijous 27 de juny els cinc agents van prendre possessió del càrrec. En un acte celebrat a la Casa de la Vila, han promès complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i han rebut la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; acompanyat pels regidors Frederic Escoda i Lupe Capella; pel cap de la Policia Local, Jordi Jiménez; pel sergent, Sergi Navarro; i per l’agent que s’ha ocupat d’una part de la seva formació.

Amb la incorporació d’aquests quatre agents de reforç, la Policia Local disposarà aquest estiu d’un total de 22 efectius, per donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.