Cultura

Visites guiades

Les visites guiades teatralitzades al Barri Antic i al Port tornen els mesos de juliol i agost

També s’organitzaran visites guiades a la Llotja dels Pescadors i excursions amb trenet turístic al Parc Samà

Per Redacció

Les visites teatralitzades es faran durant els mesos de juliol i agost
Les visites teatralitzades es faran durant els mesos de juliol i agost | Cedida

Les visites guiades teatralitzades al Barri Antic i al Port de Cambrils tornen de l’1 de juliol fins al 31 d’agost per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural del municipi d’una manera didàctica i divertida. Les visites teatralitzades al Barri Antic es duran a terme tots els dilluns a les 17:45 hores en català i a les 18:45 hores en castellà, mentre que les visites teatralitzades al Port es realitzaran els dimarts a les 20 hores en català i els dijous a les 20 hores en castellà. La reserva i la sortida seran a l’Oficina de Turisme. El preu és de 3 euros per les persones entre 13 i 59 anys i 2 euros per les persones de 60 anys o més. Els tiquets són gratuïts pels nens i nenes d’entre 0 i 12 anys.

A més, també s’ofereixen visites guiades a la Llotja dels pescadors els dimecres a les 16:30 hores i excursions amb trenet al Parc Samà tots els dimarts i els divendres (sortides a les 10:30 des de l’Oficina de Turisme i a les 13 hores des del parc Samà).

D’altra banda, continuen les rutes mensuals als Espais de la Guerra Civil que es realitzaran el 13 de juliol i el 10 d’agost en horaris de matí i tarda (reserves al Museu Molí de les Tres Eres).

Visita teatralitzada al Barri Antic: “Els secrets de la Vila de Cambrils”

A la visita teatralitzada pel Barri Antic, el públic assistent coneixerà les particularitat rurals de la vila de Cambrils a partir de les històries que s'amaguen dins la seva muralla. Un cambrilenc de fa molts segles explicarà aquelles curiositats que van marcar la vila i també mostrarà algunes de les sensacions i ambients que caracteritzen la zona mes antiga de Cambrils.

Visita teatralitzada al Port: “El Torrer del Port de Cambrils”

Pel que fa a la visita pel Port, el visitant podrà descobrir els secrets que amaga el port de Cambrils a través dels consells de Pere Bassedas, antic torrer de la platja de Cambrils. Un recorregut que rememorarà episodis passats on pirates, mariners i teixidores eren les protagonistes d’aquell indret avui en dia tant concorregut per tothom.

Comenta aquest article