Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Festes

Una vintena d'actes gratuïts per gaudir de la Festa de Sant Pere a l'Hospitalet de l'Infant

Al programa, a més de les propostes tradicionals, hi destaca l’espectacle teatral “Imitant al teu poble” i el vermut rumbero

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un sopar a la fresca a l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu d'un sopar a la fresca a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

La Festa de Sant Pere de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de juny i el 3 de juliol, i el seu programa d’actes inclourà una vintena d’actes gratuïts per a tots els públics, organitzats per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i per la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de diverses entitats locals. Amb aquest programa, és pretén mantenir viva una festa que antigament era molt important a l’Hospitalet, quan la festa major del poble se celebrava a l’entorn d’aquesta efemèride. Entre els actes previstos, destaquen els tradicionals: el sopar a la fresca, el ball del fanalet i la revetlla de Sant Pere (enguany, a càrrec de l’orquestra Benidorm Show), la processó amb la banda de música municipal «Clau de Vent» i els Gegants de l’Hospitalet; la IX Trobada de bestiari i la cercavila de foc.

Altres propostes remarcables són la pedalada popular, la Festa del Mar (el 29 de juny, per un preu de 5 euros, de les 10.30 a les 13 h, grans i petits podran participar en diverses activitats aquàtiques davant de la Base Nàutica, a la Platja de l’Arenal), els inflables refrescants i la festa infantil d’aigua amb el grup Bassal Rock, el ball amb l’Orquestra Platea i el seu «Cabaret Tour», l’actuació de la Colla Castellera Torraires de Montblanc i els Xiquets de Vila-seca i l’espectacle teatral «Imitant al teu poble·», amb el monologuista Javi Príncep. A més, hi haurà un vermut rumbero, amb l’actuació del grup local Papa Canalla i la col·laboració del Grup de Sevillanes «Punto y aparte».

El programa d’actes de la Festa de Sant Pere es completarà, el dimecres 3 de juliol, amb el concert gratuït de Cadena Dial «Déjate llevar», a la Plaça Berenguer d’Entença. En aquest escenari, a partir de les 22.30 h, hi actuaran 7 artistes de primer nivell en l’àmbit nacional: Atacados, Diego Martín, María Parrado, Carlos Right, Georgina, Nil Moliner i Efecto Pasillo.

Més informació sobre la Festa de Sant Pere i horaris a: www.vandellos-hospitalet.cat

Comenta aquest article