Informació general

Neteja

El PP critica l'estat de la neteja al municipi i exigeix a l'alcaldessa «que governi i deixin de barallar-se per les regidories»

Per Redacció

Imatge d'escombraries al voltant dels contenidors
Imatge d'escombraries al voltant dels contenidors | Cedida

"Papereres a vessar, contenidors desbordats, zones sense il·luminació i falta de neteja, sobretot en espais no turístics: el passat cap de setmana ha evidenciat, una vegada més, que la gestió dels serveis públics a Cambrils és deficitària", segons denúncia el portaveu del Partit Popular, David Chatelain."Cambrils ha de ser un referent com a destinació turística, i espectacles com els que hem vist aquest cap de setmana no contribueixen a conrear aquesta imatge", explica Chatelain. En opinió dels populars el problema s'està agreujant a causa de "l'inexplicable i absurd retard en la conformació d'un govern estable que prengui decisions", tot i que hi ha d’altres factors previs. "Cal recordar que el pacte de govern es va anunciar menys de 48 hores després de les eleccions”, recorda el portaveu del grup municipal.

A la zona de Ponent, per exemple, les papereres estaven encara plenes ahir dimarts, malgrat que fa temps que es demanen reforços en la recollida manual. El PP ja va advertir també que el canvi de contenidors portaria problemes, ja que la seva capacitat és inferior a la dels anteriors i a més la seva boca és més estreta, el que provoca que alguns usuaris tinguin problemes per a dipositar certs residus. Tampoc ajuda que no disposin d'un mecanisme que faciliti la seva obertura, com una barra de peu. A tot això s'afegeix que en els darrers dies s'ha produït algun tipus de problema amb l'enllumenat públic en algunes zones residencials, que no ha tingut una resposta ràpida, i fins i tot robatoris, especialment al Molí de la Torre.

"Ens estan arribant queixes per part de veïns i comerciants", explica Chatelain, "en tant que, en aquests moments, no hi ha a qui dirigir-se, perquè l'Ajuntament funciona en pilot automàtic i no es pot fiscalitzar de forma correcta". Els populars exigeixen a l'alcaldessa que prengui les mesures oportunes per a corregir els problemes detectats mentre resolen el trencaclosques de la constitució de l'equip de govern, que els populars defineixen com un "sainet que afecta negativament a la gestió municipal". 

Comenta aquest article