Esports

Cursa

El Club Montepeñarubia Costa Daurada s'estrenarà, el 13 de juliol, amb la 1a Milla Urbana de Cambrils

Per Montserrat Plana

Foto de grup d'alguns dels integrants del club
Foto de grup d'alguns dels integrants del club | Cedida

El proper 13 de Juliol, el Club Montepeñarubia Costa Daurada –un nou club esportiu de recent creació– s'estrenarà organitzant la 1a Milla Urbana de Cambrils que tindrà lloc pel Molí de la Torre. Es faran diferents curses distribuïdes en diverses categories, segons l'edat dels participants. Els horaris seran els següents:

A les 19.30h correran 120 mts. els nascuts entre els anys 2014-2016.

A les 19.35h correran 400 mts. els nascuts entre els anys 2010-2013.

A les 19.45h correran 800 mts. els nascuts entre els anys 2009-2003.

A les 20.00h correran 1.609 mts. (1 milla) tots els majors de 16 anys.

Al final de les curses s'atorgaran les medalles a tots els participants en les categories infantils i un trofeu als guanyadors, tant femenins com masculins, classificats en primera, segona, tercera, quarta i cinquena posició (en les categories de majors de 16 i 35 anys).

Les curses infantils seran gratuïtes, mentre que en la categoria de majors de 16 anys s'hauran de pagar 3€ per inscriure's. També hi ha l'opció, per als majors de 16 anys, d'inscriure's pagant 7€: comprant així la camiseta del club. Tots els fons recaptats seran donats a l'organització "Cambrils pels valents".

La cursa comptarà amb la col·laboració de Cambrils Esport, l'Ajuntament de Cambrils i l'Associació Veïns Molí de la Torre. També afegir, que el disseny de les camisetes està fet per l'agrupació Otro Prisma.

Club Montepeñarubia Costa Daurada, un nou club esportiu a Cambrils

El Club Montepeñarubia Costa Daurada va ser fundat el passat mes de desembre per iniciativa d'alguns dels membres del club Montepeñarubia, situat a Lugo. El Club Montepeñarubia Costa Daurada té com a objectiu promoure l'esport. "Els membres del nostre grup són gent molt variada; hi ha alguns que fan triatlons, maratons... però hi ha de tot. Volem ser un club proper al ciutadà, on gent sense gaire experiència en aquest camp se senti còmoda fent esport amb nosaltres, gaudint de l'esperit esportiu en grup", segons ha explicat el president del club –Sergio Anido– a revistacambrils.cat. Tot i ser un club de recent creació, ja compten amb 45 socis majors d'edat i 16 nens, els "pequerubias" –tal com els anomenen–, i esperen impacients l'arribada de nous integrants.

Els integrants del club entrenen cada dimecres a la pista d'atletisme de Cambrils, i els diumenges assisteixen a diferents activitats: el passat diumenge 30 de juny van competir a Vilavella, mentre que l'anterior van fer una cursa a la Canonja.

Comenta aquest article