Cultura

La Coral Verge del Camí clou el cicle de concerts amb el tradicional Concert de Nadal

Per Marcel Blàzquez



La darrera cançó del concert la van interpretar, de manera conjunta, la Coral i la Coral Infantil
El passat dissabte 23 de desembre, a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, la Coral Verge del Camí de Cambrils va protagonitzar el concert de Nadal que tradicionalment ofereix en aquestes dates. El concert va cloure també el cicle de concerts organitzats per la Coral durant els mesos de novembre i desembre.
El concert es va iniciar amb l'actuació de la Coral Infantil que va interpretar quatre cançons de Nadal, acompanyades les dues primeres al violí per Núria Gras i que també van comptar amb la percussió dels propis components de la coral infantil, dirigida, en aquesta ocasió, per Esperança Miguel.

El programa presentat per la Coral Verge del Camí, dirigida per Núria Ortoneda, va consistir en una primera part amb peces de cors de musicals i de cinema, acompanyades al piano per Marc Torres, i una segona part amb cançons de Nadal que es va tancar amb un recull de 7 nadales d'arreu del món amb música de Manuel Oltra, acompanyades també al piano.
El president de la Coral Verge del Camí, Fernando Sarasa, va aprofitar a l'inici del concert per fer un balanç de les activitats realitzades per la coral cambrilenca i va agrair l'esforç de tots els components de la coral en aquest darrer any.

Comenta aquest article