Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils comença la lliga amb molt bon peu a Arenys de Mar

Per Redacció

Foto de grup dels Vogadors Vent d'Estrop a Arenys de Mar
Foto de grup dels Vogadors Vent d'Estrop a Arenys de Mar | Cedida

El passat diumenge 16 de juny es va disputar la primera regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut a la platja de la Picòrdia a Arenys de Mar (El Maresme) en la que Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils van presentar-se amb un total de set tripulacions, traslladant un total de 68 vogadors a la població maresmenca. La regata, va començar amb un dia molt assolellat amb mar plana, i força calor, i un camp de regates molt ben muntat i organitzat pel club de la vila, Rem Arenys.

Pel que fa als resultats aconseguits per les tripulacions cambrilenques van ser els següents:

En categoria absoluta, la tripulació femenina no va poder classificar-se per a la final A, però es va imposar amb claredat a la final B davant de Rem Pescadors i Natació Badalona, aconseguint la 5a posició final.

Pel que fa a l’equip masculí va fer una bona contrarellotge que els va permetre entrar a la final A, fent la tercera posició en una final molt disputada i entrant per darrere de Nàutic Flix i Xon’s Empuriabrava.

En categoria veterana, la tripulació femenina es va imposar a la mànega classificatòria i un cop a la final A, va aconseguir la primera posició final per davant de Xon’s Empuriabrava, Nàutic Balís i AVBA Torredembarra.

Pel que fa al masculí, van fer-se amb la 5a posició final a l’imposar-se amb claredat a la final B no havent pogut classificar-se per la final A, que dona lloc a les 4 primeres posicions de la regata.

Finalment, la tripulació juvenil masculí va fer el segon millor temps a la mànega classificatòria i un cop a la final va aprofitar l’error en la boia de Rem Badalona per poder entrar en primera posició per davant de Natació Badalona i Rem Badalona.

L’Escola de Rem comença amb força

En aquesta regata l’Escola va presentar dues tripulacions i en categoria infantil, en la què es disputa amb final directa, amb molts novells a la tripulació, van guanyar la regata imposant-se a Nàutic Mora, Rem Badalona i Nàutic Flix.

En categoria cadet, amb una tripulació mixta on la majoria són infantils la tripulació cambrilenca acabar en segona posició final per darrera de Rem Santa Cristina després d’haver repetit idèntic resultat a la mànega classificatòria.

La propera regata de Lliga es disputarà el diumenge 30 de juny a Lloret de Mar, abans però, el club cambrilenc organitza les Regates Populars de Sant Pere el proper 24 de juny a partir de les 18h a les Escales Reials on es disputaran les tradicionals regates a més d’alguna que altra sorpresa més.

Diferents imatges de la regata disputada a Arenys de Mar

 

Comenta aquest article