Informació general

Concentració

La finalització del judici als presos polítics marca la concentració setmanal dels Avis i Àvies

Per Lluís Rovira i Barenys

Concentració dels Avis i Àvies, ahir al matí
Concentració dels Avis i Àvies, ahir al matí | Cedida

La concentració dels Avis i Àvies d'ahir es va iniciar amb un minut de silenci en memòria de Martí Banyeres, un avi que havia participat en aquestes concentracions durant tot aquest temps. Després d'això, es va fer un recordatori de la concentració prevista pel vespre, a la mateixa plaça de la Vila, en motiu de la finalització del judici als presos polítics. En l'apartat d'avisos i notificacions, també es va donar compte de la propera concentració que es farà a Estrasburg, el proper 2 de juliol, coincidint amb l'inici del mandat al Parlament Europeu. Des de Cambrils no es fa cap autobús però sí que se'n fan des de Reus. Per comprar els tiquets cal fer-ho a la seu de l'ANC de Reus, al raval de Santa Anna cantonada amb la plaça del Prim, de 6 a 8 del vespre. El viatge d'anada i tornada es farà d'una tirada ja que és impossible trobar hotels degut a l'afluència d'eurodiputats i de les seves famílies

A la venda els tiquets pel sopar amb Ramon Cotarelo, el 12 de juliol

També s'ha parlat del sopar que es farà el proper 12 de juliol a Cambrils i que comptarà amb la presència de Ramon Cotarelo. El sopar es farà a la carpa de festes de la zona esportiva municipal. El preu del tiquet és de 15 euros i es poden adquirir a l'oficina d'Infor Cambrils (carrer de Mont-roig, 4), a Finques Recasens (carrer del Carme, 4) o bé a la botiga de El Crit (carrer de la Verge del Camí, 22).

Després de tots aquests anuncis, els Avis i Àvies han iniciat el cant de l'Estaca i han fet el recorregut habitual pel costat del mercadet ambulant, proferint els crits i càntics habituals. Un cop de nou a la plaça de la Vila i amb el cant dels Segadors, es va donar per acabada la concentració.

Comenta aquest article