Societat

Cinema

El cicle de cinema de natura i medi ambient continua amb una projecció matinal per als escolars

Prop de 180 alumnes i mestres de les escoles Marinada i Joan Ardèvol han vist el documental “Nómadas del viento” sobre la migració dels ocells

Per Redacció

Alumnes cambrilencs van assistir al Cinema Rambla de l'Art, ahir al matí
Alumnes cambrilencs van assistir al Cinema Rambla de l'Art, ahir al matí | Cedida

Prop de 180 alumnes i mestres de 5è i 6è de primària les escoles Marinada i Joan Ardèvol de Cambrils van anar, ahir al matí al Cinema Rambla de l’Art, a veure el documental “Nómadas del viento”, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. La projecció forma part del Cicle de cinema de natura i medi ambient organitzat pel Departament de Medi Ambient i la Unitat de Patrulla Verda de la Policia Local, amb la col·laboració de l’Associació cultural cinematogràfica del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre (ACTE). El programa es va iniciar el març i la d’ahir va ser la tercera sessió.

El film “Nómadas del viento”, nominat als premis Òscar i als Goya en la categoria de millor documental, reprodueix imatges espectaculars sobre la migració dels ocells. És un viatge realitzat durant quatre anys que recorre més de 40 països, seguint travessies de milers de quilòmetres de diverses espècies d’aus, les rutes sobre oceans, deserts i muntanyes, el seu comportament i els perills als que s’enfronten. El documental està dirigit per Jacques Perrin, Michel Debats i Jacques Cluzaud i musicat per Bruno Coulais.

Comenta aquest article