Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats esportives

Oberta la inscripció a les activitats esportives d'estiu que ofereix l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Les activitats, que es faran del 24 de juny al 6 de setembre, estan a adreçades a infants i joves

Per Redacció

Foto de grup de xiquets que van participar a alguna de les activitats, l'estiu passat
Foto de grup de xiquets que van participar a alguna de les activitats, l'estiu passat | Cedida

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves, "amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i de proporcionar als participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat la regidora d'Esports en funcions, Cristina Borràs.

Entre les propostes previstes del 25 de juny al 6 de setembre, a uns preus molt assequibles, hi els “casals d’estiu”, en horari de matí, per als infants de P3, P4 i P5, que consistiran en activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers; i per als nens més grans i joves (de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet), que inclouran diversos tipus d’activitats, com ara caiacs, pales, senderisme, snorkel, BTT, escalada, vela, jocs aquàtics, voleibol, , bàsquet, pàdel, tennis, natació, atletisme, hoquei herba, beisbol, korfball, tennis taula, etc.

Natació i jocs aquàtics

Per la tarda, s’oferirà a tots els nens i joves l’opció de «Natació i jocs aquàtics». Enguany, com a novetat, l’Àrea d’Esports ha programat també dos campus esportius a Vandellòs (de 9 a 17 h): un d’handbol, de l’1 al 5 de juliol; i un altre de futbol sala, del 8 al 12 de juliol, amb la col·laboració del CFS Vandellòs.

A més, aquest estiu es posaran a l’abast, igualment, cursos de natació (de l’1 de juliol al 30 d’agost) i cursos de pàdel i tennis (de l’1 al 26 de juliol, a l’Hospitalet de l’Infant; i a Vandellòs, del 29 de juliol al 2 d’agost) per a totes les edats.

D’altra banda, per tal d’ajudar les famílies en aquest període lectiu, a més, es brindarà el servei de menjador i el d’acollida; i abonaments familiars per al lloguer de caiac i BTT a la Base Nàutica, situada a la platja de l’Arenal. En aquesta platja, com cada any, hi haurà a partir de l’1 de juliol servei de ludoteca, per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Pel que fa a l’horari de les piscines descobertes de Vandellòs, Masriudoms o Masboquera, estaran obertes del 22 de juny a l’11 de setembre, de dilluns a divendres de 12 a 15h i de 17 a 20h; i els caps de setmana, d’11 a 14.30h i de 16.30 a les 20h. La piscina coberta i el gimnàs de l’Hospitalet i de Vandellòs i també les pistes de raqueta continuaran oberts al públic durant l'estiu. A més, durant els mesos de juliol i agost hi haurà activitats dirigides a la plaça Coll de Balaguer de l’Hospitalet de l’Infant tots els dimarts.

I a tota aquesta oferta, cal afegir-hi les activitats i competicions puntals previstes al llarg de l’època estival per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i per les entitats locals esportives. Més informació al web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat) i al Poliesportiu de Vandellòs i a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant (telèfon 977 820 523), on és oberta la inscripció fins a les 48h abans de l’inici de cada proposta.