Informació general

Solidaritat

Els regidors cambrilencs donen suport a la campanya solidària «Pels valents»

Per Berta Ruiz

Foto de grup de tots els regidors del consistori donant el seu suport a la campanya solidària
Foto de grup de tots els regidors del consistori donant el seu suport a la campanya solidària | Berta Ruiz

Tots els regidors del consistori cambrilenc van voler mostrar el seu suport a la campanya solidària “Pels valents” per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. Al finalitzar el ple del passat 24 de maig, els regidors de les diferents formacions polítics van fer-se una fotografia conjunta per recolzar i donar visibilitat a aquesta iniciativa.

La Policia Local de Cambrils s'ha adherit a aquesta iniciativa que consisteix en vendre escuts personalitzats –en el cas de Cambrils amb el logotip local– per un donatiu de 4 euros. En aquesta edició passada de la Fira de Cambrils, la Policia Local de Cambrils també va muntar un estand –al pavelló cobert– per donar més difusió. Actualment, més d'una vuitantena de cossos policials de Catalunya s'han sumat a la campanya. A Cambrils, el punt de venda és la comissaria de la Policia Local, situada a l'edifici de l'Ajuntament (plaça de l'Ajuntament).

Nou centre pediàtric

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat (215 casos nous cada any i 70 casos de recaigudes o segona opinió) i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu i connectat amb l’edifici principal mitjançant una passarel·la. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics; 24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori i altres serveis no assistencials.