Societat

Joventut

Ampli ventall d'activitats per a joves al programa l'Estenedor

El programa arriba a la 9a edició amb 26 activitats creatives, de formació personal, robòtica, idiomes i oci

Per Redacció

Imatge del cartell del programa l'Estenedor
Imatge del cartell del programa l'Estenedor | Cedida

Els joves de Cambrils, de 12 anys a 30 anys, podran participar al llarg d’aquest estiu a les 26 activitats subvencionades del programa L’Estenedor. Totes les activitats del programa –emmarcat dins el Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020–, estan subvencionades pel Departament de Joventut i compten amb preus assequibles: 5€, 10€, 15€, 20€ o 27€ i alguns gratuïts.

Les activitats són de dia, setmanals o mensuals amb temàtiques que giren entorn de la salut, la formació personal, l’art, la robòtica, els idiomes i les activitats lúdiques. Una de les activitats està programada conjuntament amb el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Aventura’t, consisteix en una programació esportiva variada amb una activitat estrella a la setmana (banana, inflables a l’aigua, pàdel surf, caiac, jumpland...).

Per a totes les activitats, els interessats es poden inscriure des d'ahir 3 de juny al Servei d’Informació Juvenil de Cambrils (SIJ), a l’avinguda Horta de Santa Maria, 14, planta baixa. Per a més informació també poden trucar al 977 79 42 17 o bé enviar un correu electrònic a joventut@cambrils.org.


 

Comenta aquest article