Cultura

Exposició

El Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art21 presenta la seva mostra de pintura «Trenca't la closca»

Per Berta Ruiz

Foto de grup del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art21
Foto de grup del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art21 | Berta Ruiz

El passat divendres al vespre, a la Sala Àmbits del Centre Cultural, s'inaugurava l'exposició de pintura "Trenca't la closca" del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art21. La presentació de la mostra va anar de la mà del regidor de Cultura –Lluís Abella–, juntament amb la presidenta de l'Associació de Dones de Vilafortuny –Obdúlia Boada– i la professora de pintura del taller, Marta Argentina. El grup Art21 és el grup que dóna nom al taller de pintura que forma part del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny, una associació amb més de 25 anys d'història a Cambrils. Segons va apuntar Abella, "avui dia, algunes de les activitats que es realitzen al Col·lectiu són sortides culturals, les col·laboracions en accions solidàries i la participació activa a l'Associació de Dones del Baix Camp, sempre treballant en donar suport a la figura de la dona". Per altra banda, una de les activitats del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny és el taller de pintura a l'oli que, en aquesta ocasió presentava el resultat dels seus treballs realitzats durant el curs dirigit per la pintora reusenca, Marta Argentina.

Per a la mostra d'aquest curs, les pintura del grup Art21 van posar sobre el llenç un tema molt senzill però recorrent: les peles i les closques. Als quadres s'hi poden veure peles de taronja o llimona, closques d'ou, musclos i ostres, peles d'all, pinyes i cocos, caragols de mar o les closques punxegudes d'unes castanyes quan encara són a l'arbre. Tot plegat fet amb pintura a l'oli i tècnica mixta, amb colors molt brillants i cridaners.

A continuació, tant la presidenta de l'Associació de Dones de Vilafortuny –Obdúlia Boada– com la professora de pintura del taller –Marta Argentina– van agrair la implicació de totes les persones que han fet possible que, un any més, puguin mostrar els treballs fets durant el curs i es van reemplaçar a seguir creant i innovant en properes exposicions.

Imatge d'algunes dels quadres de l'exposició

 

Comenta aquest article