Societat

Concurs

David Font del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer guanya un primer premi del Concurs Coca-Cola de Joves Talents de Relat curt

El lliurament de Premis a la 59a edició del concurs de redacció va tenir lloc el passat dissabte a Port Aventura

Per Redacció

David Font va ser premiat al concurs de relats de Coca-cola
David Font va ser premiat al concurs de relats de Coca-cola | Cedida

L’alumne de 2n d’ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, David Font, ha guanyat un primer premi en la 59a edició del Concurs de Joves Talents de Relat curt que organitza Coca-cola, en l’apartat de llengua castellana. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el passat dissabte a Port Aventura. David Font va ser un dels 13.500 estudiants de 2n d’ESO de tot l’Estat que van participar durant el mes de març en la prova escrita d'aquest certamen de relat curt, tant en llengua castellana com en llengua catalana que organitza l’empresa privada Coca-Cola. Més de 2.400 centres educatius van participar al concurs durant els dies 16 i 22 de març. Un jurat provincial format per periodistes, escriptors i docents va ser l’encarregat de seleccionar els tres millors relats de cada província, mentre que un jurat autonòmic ha seleccionat els guanyadors de cada comunitat autònoma.

El cambrilenc David Font assegura que aquest reconeixement és un bon incentiu per continuar treballant en aquest àmbit. El premi va consistir en una medalla, un diploma que l’acredita com a guanyador, una càmera de fotos instantània i diferents productes de marxandatge.

Imatge del lliurament de premis, el passat dissabte a Port Aventura