Informació general

Concentració

Concentració dels Avis i Àvies, més groga que mai

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies duien, ahir, branques de ginesta florida
Els Avis i Àvies duien, ahir, branques de ginesta florida | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies per la Llibertat dels Presos Polítics van celebrar, ahir, la seva marxa més primaveral. En el decurs de la concentració d'ahir, els Avis i Àvies duien branques de ginesta florida, d'un color groc intens, que a més oferien a la gent que s'aturava a mirar el pas dels manifestants. La concentració d'ahir, a més, va coincidir amb el muntatge dels ornaments aeris de la fira medieval a la plaça de la Vila. Una fira que aquest proper cap de setmana, en motiu de la Fira de Cambrils, ocuparà aquest espai del Barri Antic, juntament amb altres carrers.

A banda d'aquests detalls, la concentració a la plaça de la Vila i la posterior manifestació pel voltant del mercadet ambulant van seguir l'esquema de les darreres setmanes, amb els càntics habituals i amb els crits contra la justícia espanyola i, també, recordant que "vam votar i vam guanyar". El cant dels Segadors, com sempre, va posar el punt i final a la concentració setmanal.

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila amb el muntatge de la fira medieval de fons / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article