Esports

Tir olímpic

El Club de Tir Olímpic Cambris acull la darrera tirada del Campionat Interclubs

Per Redacció

Foto de grup d'alguns tiradors cambrilencs
Foto de grup d'alguns tiradors cambrilencs | Cedida

El Club de Tir Olímpic Cambrils va acollir, el passat diumenge 26 de maig, una nova prova del XXXIII Campionat Interclubs de tir olímpic. A la tirada hi van participar una setantena de tiradors de set clubs de la demarcació tarragonina: el Club Montsià d'Amposta, El Club de Tir Alt Camp de Valls, el Club Jordi Tarragó de Tarragona, el Racó d'Homedo de Tortosa, el Club de Tir de Flix, el Club de Tir La Guixera de Móra d'Ebre i el club amfitrió –amb 14 tiradors–. La competició va servir per tancar l'última competició de la lliga.

La tirada va començar cap a les 8 hores del matí i va reunir prop de 120 persones que van poder gaudir d'un bon àpat a base d'un aperitiu, sardinada i llonganissa a la brasa, beguda, cafè i postres per a tothom. Els assistents van felicitar l'organització per part del club cambrilenc. El proper 16 de juny tindrà lloc un dinar i l'entrega de premis als guanyadors de les diferents categories, a Valls.

Els tiradors cambrilencs que van competir a Cambrils van ser: Joan Ferraté Rosals, Jonathan Muñoz Guil, Pedro Pardo Reche, Jordi Balañà Arbó, Joan Carreras López, Jordi Garcia Penin, Carlos Juárez Salamanca, F. Juan Collado Simón, Luis González Garcia, Anton Callau Costa, Rafael Domínguez Val, Francisco López Garcia, Joaquim Escoda Segura i Fabio Pepe.

 

 

 

Comenta aquest article