Contundent derrota del Laguna a la pista de La Sentiu en el darrer partit de la temporada

Partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i la Sentiu, el passat gener | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                 Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

La Sentiu 11 - CFS Laguna 2

Al darrer partit de lliga, el Laguna es va desplaçar a la pista de La Sentiu –tots dos equips ja havien assolit l'ascens de categoria– i va caure golejat de forma contundent davant del líder de la categoria. Als dos minuts de joc, els locals ja havien marcat per partida doble i el seu torrent ofensiu va seguir durant tota la primera part fins arribar al descans amb un contundent 6 a 0. Ja en el segon període, Ismael va marcar per al Laguna, però als minuts següents La Sentiu va anar per feina i va marcar quatre gols més de forma consecutiva. A més, al minut 38, l'àrbitre va xiular penal en contra dels interessos de l'equip cambrilenc. La Sentiu va transformar la pena màxima i va situar un ampli 11 a 1 al marcador. A falta de dos minuts pel final, Pujol marcava el segon del Laguna.

Malgrat la golejada en contra, el Laguna assoleix l'ascens de categoria a la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala al quedar en segona posició del seu grup.