Informació general, Eleccions Municipals 26M

JORNADA ELECTORAL

Segueix la jornada electoral

Revista Cambrils t'informa durant tot el dia sobre el desenvolupament de la jornada electoral del 26 de maig, amb especial atenció a les eleccions muncipals que han de configurar el proper Ajuntament de Cambrils

Dotze candidats opten a l'alcaldia de Cambrils
Dotze candidats opten a l'alcaldia de Cambrils

Clica per seguir l'escrutini en directe a partir del tancament dels col·legis electorals

Revista Cambrils ha preparat un ampli dispositiu per seguir la jornada electoral on coincideixen eleccions al Parlament Europeu i, especialment, eleccions municipals. Avui s'escolliran els vint-i-un representants de l'Ajuntament de Cambrils d'entre els candidats de dotze formacions diferents.


23.50 h / Amb el 100% escrutat resultats finals de les Eleccions Municipals 2019


Resultats de les eleccions europees
  • JxCAT-JUNTS / 3.157 vots / 24,51%
  • PSC / 2.550 / 19,80%
  • ERC-ARA REPÚBLIQUES / 2.524 / 19,60%
  • Cs / 1.841 / 14,30%
  • CeC-PODEMOS / 910 / 7,07%
  • PP / 876 / 6,80%

Participació: 12.949 vots / 60,01%

 


23.20 h / Resultats amb el 95% escrutat

 


23.00 h / Resultats amb el 82% escrutat

 


22.45 h / Resultats amb el 68% escrutat

 


22.30 h / Resultats amb el 45% escrutat

 


22.00 h / Resultats amb el 18% escrutat

 


21.20 h / Comença el recompte de Revista Cambrils en directe

Seguiu el recompte en directe a la pàgina. La primera taula entrada és la taula 14.A del col·legi electoral de La Bòbila, amb una participació del 66,3% www.revistacambrils.cat/eleccions_municipals


21.00 h / Comença el recompte de les municipals

La primera mesa a començar el recompte de les municipals està situada al col·legi electoral del carrer Colom, a la resta segueixen amb el recompte de les europees.
 


20.00 h / Tanquen els col·legis electorals i comença el recompte de les europees

El col·legi electoral CEIP Cambrils tancarà uns minuts més tard ja que s'ha endarrerit l'obertura aquesta matí. El primer recompte serà el de les eleccions europees. A continuació començarà el recompte de les eleccions municipals que podreu seguir en directe a la pàgina especial preparada per Revista Cambrils

recompte electoral eleccions cambrils

 


18.30 h / La participació fins a les 18.00 h ha estat del 46,80%

Les dades de participació a les eleccions municipals a les 18.00 h indiquen un valor del 46,80%, quasi 7 punts més que en les eleccions del 2015, que en aquesta mateixa hora era del 39,95%. Pel que fa a les eleccions al parlament europeu la dada a les 18.00 h és d'un 46,14%, més de 16 punts sobre la participació en les darreres eleccions europees de l'any 2014.

col·legi electoral escola hoteleria cambrils
Votacions al col·legi electoral situat a l'Escola d'Hoteleria de Cambrils

 


14.30 h / La participació a les municipals a les 14.00  és del 33,43 %

La participació en les eleccions municipals se situa en l'avançament de participació de les 14.00 h, prop del 33,5%, quasi quatre punts més que fa quatre anys on va ser a la mateixa hora d'un 29,49%. Pel que fa a les eurpees europeesla participació a les 14.00 h era d'un 32'68%.

 


12.30 h / Ivan Sanz de l'AdC, el darrer alcaldable a emetre el seu vot

Ivan Sanz, cap de llista de l'Assemblea de Cambrils, ha estat el darrer candidat a emetre el vot. Ho ha fet al col·legi electoral del carrer Colom. Sanz ha estat regidor a l'oposició aquesta darrera legislatura. A les passades eleccions va aconseguir 599 vots que li van permetre tenir representació amb 1 regidor.

ivan sanz eleccions municipals cambrils

 


12.00 h / Sensació de menys participació respecte a les eleccions generals del passat 28 d'abril

11.30 h / Vota Laura Moreno, cap de llista de Podem Cambrils

Laura Moreno encapçala la llista de Podem Cambrils, que es presenta també per primera vegada a les eleccions municipals de Cambrils. La cap de llista de Podem ha emès el seu vot al col·legi electoral situat al carrer Colom.

laura moreno eleccions municipals cambrils

 


11.15 h / Vota Lluís Abella, cap de llista de JuntsxC

Lluís Abella, actual regidor de Cultura i festes i cap de llista de Junts per Cambrils, ha votat al CEIP Cambrils. A les passades eleccions la seva formació, sota les sigles de CiU, va obtenir 4 regidors, sent la segona força més votada amb 1.801 vots i obtenint quatre regidors. Han format govern aquesta passada legislatura amb ERC i PSC.

lluis abella eleccions municipals cambrils.jpg

 


11.10 h / L'alcaldable pel NMC Oliver Klein emet el seu vot

Oliver Klein encapçala per tercera vegada consecutiva la llista del Nou Moviment Ciutadà. Klein ha estat regidor a l'oposició en les dues passades legislatures. En les eleccions municipals del 2015 va obtenir 4 regidors gràcies a un total de 1.764 vots, sent la tercera força més votada.

oliver klein eleccions municipals cambrils.jpg

 


11.10 h / Vota Sara Estalella, cap de llista de la CUP

Al col·legi Joan Ardèvol, ha votat la cap de llista de la CUP-AMUNT, Sara Estalella. La CUP, a diferència de les eleccions municipals del 2015, va decidir presentar-se per primera vegada a unes eleccions municipals a Cambrils.

sara estalella eleccions municipals cambrils.jpg

 


11.00 h / Vota la cap de llista de Primàries Cambrils, Teresa Recasens

Primàries Cambrils, una nova formació transversal sorgida de diferents iniciatives independentistes, es presenta per primera vegada a les eleccions municipals, ho fa a Cambrils encapçalada per Teresa Recasens que ha votat al CEIP Cambrils.

teresa recasens eleccions municipals cambrils

 


11.00 h / Vota David Chatelain, alcaldable pel Partit Popular

El cap de llista del PP, David Chatelain, ha votat al Centre Cívic Les Basses. El regidor a l'oposició durant aquest passat mandat repeteix com a cap de llista de la formació popular que en les passades eleccions va obtenir 2 regidors i 1.014 vots.

david chatelain eleccions municipals cambrils

 


10.50 h / Vota la candidata del PSC, Ana López

Al col·legi La Bòbila ha emès el seu vot la cap de llista del PSC-CP Ana López. L'actual Regidora de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana i Cooperació i Solidaritat, ha compartit equip de govern amb ERC i CiU. En les passades eleccions van quedar en cinquena posició amb 1.282 vots que els hi van permetre obtenir 3 regidors.

ana lopez eleccions municipals cambrils

 


10.45 h / Vota l'actual alcaldessa Camí Mendoza

Acompanyada de diferents membres de la candidatura d'ERC, ha votat la cap de llista del partit republicà i actual alcaldessa de Cambrils, que ho va ser gràcies als 1.976 vots i 4 regidors que va obtenir a les eleccions de l'any 2015 i el pacte amb PSC i CiU.

cami mendoza eleccions municipals cambrils

 


10.30 h / Vota Tomás García, cap de llista de la formació ADN Cambrils

A l'IES Cambrils ha votat Tomás García que encapçala la llista de la formació ADN Cambrils. Aquest grup es presenta per primera vegada a les municipals i les seves sigles són un acrònim d'Ara Decidim Nosaltres.

tomas garcia eleccions municipals cambrils

 


10:00 h / Vota el cap de llista d'Alme, José Luis Villares

També al CEIP Guillem Fortuny, el segon cap de llista a votar aquest matí ha estat el candidat d'Alternativa Mediterránea José Luis Villares. Aquesta formació és la primera vegada que es presenta a les eleccions municipals.

jose luis villares eleccions municipals cambrils

 


10:00 h / Vota Juan Carlos Romera, cap de llista de Ciutadans

El cap de llista de Ciutadans, Juan Carlos Romera, ha votat cap a les 10.00 h del matí al col·legi electoral situat al CEIP Guillem Fortuny. En les passades eleccions municipals de l'any 2015, ciutadans va obtenir 1.317 vots i 3 regidors.

Comenta aquest article