Esports

Futbol sala

El Mediterrani i el Laguna empaten en un disputat derbi local

Per Redacció

El derbi local de futbol sala es va disputar el passat diumenge a la tarda
El derbi local de futbol sala es va disputar el passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala                 Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

CFS Mediterrani 1 - CFS Laguna 1

Empat a u en el derbi cambrilenc de futbol sala. El partit, que es va jugar el diumenge a la tarda al Palau Municipal d'Esports, va començar amb la notícia de la salvació matemàtica del Mediterrani. La combinació de resultats propiciava que en aquesta penúltima jornada de competició l'equip aconseguís l'objectiu prioritari de la temporada. Per contra, el Laguna havia de guanyar el partit per poder optar a quedar primer de grup, ja que la setmana vinent jugarà, fora de casa, contra el líder La Sentiu i abans d'aquest partit només els distanciaven dos punts en la classificació. Tot i això, amb un punt, el Laguna aconseguia consolidar-se en el segon lloc i aconseguir l'ascens directe.

Sense la pressió d'haver de puntuar, el Mediterrani va desplegar un bon joc durant tot el partit, tot i que amb poca profunditat. El Laguna pressionava però la bona defensa del Mediterrani impedia que el Laguna disposés d'ocasions clares de gol i les poques de què van gaudir van ser desballestades pels porters del Mediterrani. La primera part es va acabar amb un 0 a 0 en el marcador. A la segona part, en el minut 28 de partit, Ángel va marcar el 0 a 1 a favor del Mediterrani. En els minuts posteriors, el Laguna va embotellar els jugadors del Mediterrani al seu camp sense obtenir, però, el resultat del gol. En alguns moments va estar més a prop el 0 a 2 que l'empat ja que el Mediterrani va disposar de dos dobles penals que haurien pogut sentenciar el partit, però que no va saber aprofitar-los. Però un cop més, en el darrer minut de partit, el Mediterrani perdia una pilota en pista pròpia jugant amb superioritat numèrica i això ho aprofitava Antonio per a fer el gol de l'empat i aconseguir l'ascens matemàtic de categoria.

Aquest proper dissabte, darrera jornada de la competició, el Mediterrani juga a casa, a les 18h, contra el Maristes Montserrat Lleida, equip que es juga el descens a Primera Divisió Catalana. Al seu torn, el Laguna juga, també, aquest dissabte a la tarda, a la pista del líder, La Sentiu, amb tots dos equips que ja han aconseguit l'ascens de categoria.

Diferents imatges del partit disputat entre el Laguna i el Mediterrani (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article