Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Els alcaldables de Junts per Cambrils i Junts per Mont-roig proposen la creacio d'una passarel·la que uneixi les dues poblacions

Per Lluís Rovira i Barenys

Francisco Chamizo i Lluís Abella, ahir, a la desembocadura de la riera de Riudecanyes
Francisco Chamizo i Lluís Abella, ahir, a la desembocadura de la riera de Riudecanyes | Lluís Rovira i Barenys

Lluís Abella, alcaldable de Junts per Cambrils, i Francisco Chamizo, alcaldable de Junts per Mont-roig, van presentar, ahir al matí, una proposta conjunta dels dos programes electorals, la creació d'una passarel·la que uneixi els termes municipals de les dues poblacions a l'alçada de la riera de Riudecanyes. Els dos candidats es comprometen durant el proper mandat a estudiar i projectar la construcció d’una passarel·la de vianants a la riera de Riudecanyes. Aquesta connexió permetria als vianants i els ciclistes poder accedir d'un costat a l’altre costat de riera. Al terme municipal de Mont-roig hi ha prevista la construcció d'un càmping en aquest límit territorial de manera que es preveu un futur tram d'urbanització del litoral que quedaria contigu al passeig de ponent de Cambrils.

Però aquesta obra va més enllà de la connexió dels dos municipis, ja que es quedarien connectades tres poblacions de la Costa Daurada, Salou, Cambrils i Mont- roig. Per altra banda, la construcció de la passarel·la serviria per a potenciar el GR92, el sender de gran recorregut que recórrer el litoral. Segons van explicar els alcaldables ahir, ja s’han iniciat converses amb l’ACA per valorar la viabilitat del projecte.
D’altra banda, Lluís Abella, ha destacat que des de Junts per Cambrils “també treballarem la posada en marxa de l’habilitació de la passarel·la del pont de la riera d’Alforja, que considerem molt necessària per connectar el barri del port amb els barris de ponent i per millorar el pas de vianants i cicloturistes”.

Comenta aquest article