Esports

Vela

Aprenentatge, valors i competicióesportiva es donen la màal Trofeu d'Optimist Fira Marítima Costa Daurada

Hi van prendre part més de 40 regatistes de diferents clubs del territori

Per Redacció

Foto de grup de l'equip d'Optimist del CN Cambrils
Foto de grup de l'equip d'Optimist del CN Cambrils | Cedida

El Club Nàutic Cambrils va celebrar, el passat cap de setmana, el Trofeu d’Optimist Fira Marítima Costa Daurada. Un campionat amb la participació de més de 40 regatistes de vuit clubs del territori. Tot un èxit tractant-se d’una regata de nivell 3 i que posa de manifest les bones sinergies i col·laboració entre clubs per incentivar la vela infantil.

Aprenentatge, treball en equip, valors i competició esportiva es van donar la mà en un Trofeu que enguany ha estat marcat pel fort vent de Mestral i que va posar a prova els més petits. De fet, els Optimist de G3 no van poder fer cap prova diumenge a causa dels 20 nusos de mitjana que van arribar a bufar. Dissabte, amb velocitats de vent d’entre 8 i 14 nusos, van celebrar 3 proves, igual que els de G1 i G2. Aquests en van fer dues diumenge. Finalment, els regatistes de Cambrils van pujar als tres podis. En G1, Natalia Garcia i Ricardo De March van quedar 1a i 2n; en la categoria G2 Mar Fernández i Miguel Garcia van ser 2a i 3r i, en G3 Joan Domigo i Iker Múgica quedaven 2n i 3r.

El repartiment de premis va ser, en aquesta ocasió, ben especial. I és que els fins ara regatistes d’Optimist del Club, Oriol Ramon, Santi Alberto i Natalia Garcia, deixen l’Optimist i canvien de classe la propera temporada. Els seus companys els hi van fer entrega d’un trofeu a cadascun d’ells com a record. I ells van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors.

Santi Alberto i Joan Fargas competeixen a la Copa d'Espanya d'Optimist

Per la seva banda, els regatistes d’Optimist Santi Alberto i Joan Fargas finalitzaven dissabte el seu pas per la Copa d’Espanya d’Optimist celebrada a Puerto Sherry, a Cadis. Fargas va acabar 12è Sub13 i tots dos celebren l’esforç i sacrifici d'aquests dies.

Imatge de la regata disputada en aigües cambrilenques el passat cap de setmana

 

Comenta aquest article