Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Juan Carlos Romera (Ciutadans): «Aconseguirem governar Cambrils perquè som més»

Per Lluís Rovira i Barenys

Juan Carlos Romera, aquest passat divendres, a l'acte de Ciutadans celebrat al Centre Cultural, aquest passat divendres
Juan Carlos Romera, aquest passat divendres, a l'acte de Ciutadans celebrat al Centre Cultural, aquest passat divendres | Lluís Rovira i Barenys

Ciutadans va fer la presentació de programa i dels sis primers de la seva llista electoral en un acte, aquest passat divendres al vespre, que es va celebrar al Centre Cultural. El tret de sortida el va donar el diputat a les Corts per Ciutadans, Sergio del Campo, que va posar en valor el vot a Ciutadans i va llençar crítiques als socialistes. També va deixar clara la postura del partit respecte al sobiranisme català, "a l'independentisme se l'ha de combatre amb les idees", va dir del Campo. A continuació va ser la diputada del partit al Parlament de Catalunya, la cambrilenca Maialen Fernández, qui va prendre la paraula per criticar "la brutícia i la inseguretat que pateix Cambrils" i va qualificar els quatre anys d'aquest mandat de "desastrosos". Fernández també va criticar les pancartes que es van lluir a l'Ajuntament per la llibertat dels presos polítics, "l'alcaldessa no ha defensat la neutralitat de l'espai públic".

"Combatrem l'ocupació il·legal i el top manta"

Tot seguit va ser el candidat cambrilenc de Ciutadans, Juan Carlos Romera, qui va prendre la paraula per dir que "Ciutadans representa la gent sensata. Aquestes eleccions són una oportunitat per a fer-nos més forts i incorporar més talent". Romera va fer seva una cita del seu cap de partit, Albert Rivera, respecte a un dels arguments electorals de Ciutadans, "evitarem que els alcaldes separatistes aprofitin les administracions per a les seves finalitats. Tancarem xiringuitos separatistes". Romera va deixar el discurs generalista i ja en clau local va parlar de disposar d'uns serveis municipals de qualitat, "farem un poble més net i i combatrem l'ocupació il·legal i el top manta." El cap de llista de Ciutadans també va fer referències a "la neutralitat de l'espai públic" que, segons ell, s'ha vulnerat en aquest mandat. Tot seguit, Juan Carlos Romera va donar pas als cinc candidats de la seva llista electoral que van del número 2 al 6: Maria Muñiz, Santi Gámez, Patrícia de Miguel, Yolanda Burgos i Eugenio Olmo. Cadascun d'ells va donar arguments per tal que la gent voti el seu partit. Finalment, Juan Carlos Romera va tancar la presentació dient que Ciutadans disposa d'un equip carregat de talent i que "aconseguirem governar a Cambrils perquè som més".

Comenta aquest article