Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

L'alcaldable del PSC es reuneix amb l'Associació de «xiringuitos» i demana consens per tirar endavant un canvi d'imatge

Per Redacció

Un moment de la reunió amb representants dels xiringuitos
Un moment de la reunió amb representants dels xiringuitos | Cedida

En el marc de les trobades amb els diferents sectors econòmics representatius de Cambrils, l’alcaldable pel PSC, Ana López, s'ha reunit amb l’associació de representants de les guinguetes Platges de Cambrils per traslladar-los els eixos principals de l’actuació en matèria de platges i turisme que es vol desplegar els propers anys al municipi. Així, Ana López, juntament amb altres membres de la candidatura com Josep Ma Vallès, Alfredo Clúa, ha assegurat que “vull trobar un consens amb el sector a l’hora de definir el model de 'xiringuito', tendals i gandules que s’han d’instal·lar per millorar els serveis de primera línia de mar a la nostra població. Per a nosaltres és una aposta clara per seguir oferint serveis de primera, millorant la imatge i donant més facilitats als usuaris i més capacitat de negoci per a les empreses que s’hi dediquen de manera temporal”.

A la trobada van estar, entre d’altres, Manel Niñerola, Neli Niñerola o Llorens Blasco, com a representants de l’associació, als quals va explicar que "a aquestes alçades tenim molt clara la importància del turisme i de les platges com a atractiu del municipi i per tant cal seguir aplicant una política de control i millora de les platges. Han d’estar en òptimes condicions i, per nosaltres, és un espai que ha de tenir la mateixa importància que els carrers de Cambrils”. En aquest sentit, López també va assegurar que s’estudiaran diferents emplaçaments per a instal·lar serveis públics a primera línia i dotar-los d’un bon manteniment higiènic.

López va explicat al sector que, en cas de sortir alcaldessa “cal millorar les freqüències de neteja i, molt especialment, a incidir en campanyes de sensibilització per deixar l’espai lliure de plàstics, burilles...”. A més, va afegir que s’ha de seguir fent una tasca anual de reposició de sorra esperant a que sigui just abans de l’inici de temporada per evitar els temporals de darrera hora. López, finalment, va assegurar que cal reforçar amb el sector la consolidació i la millora del posicionament turístic en l'àmbit familiar, al gastronòmic i en el de sol i platja.

Comenta aquest article