Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Acte central de la campanya del PP a les Municipals: «Ens presentem amb un programa per governar»

Per Lluís Rovira i Barenys

Tània González, Inma Sierra, Jordi Jiménez, Lluís Llorens, David Chatelain i Isabel Lalinde, ahir, al finalitzar l'acte del PP
Tània González, Inma Sierra, Jordi Jiménez, Lluís Llorens, David Chatelain i Isabel Lalinde, ahir, al finalitzar l'acte del PP | Lluís Rovira i Barenys

El PP va fer l'acte central de la campanya, ahir al vespre a l'hotel Port Eugeni, en el que va presentar el seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del diumenge 26 d'abril. Va ser un acte que va encetar el president local del partit, Lluís Llorens que va explicar la feina que s'havia fet aquests darrers anys i que totes les propostes treballades havien quedat plasmades en el programa electoral, "ens presentem amb un programa per governar", va dir Llorens. Tot seguit va presentar els cinc primers candidats de la llista del PP. Després d'aquesta presentació, cadascun dels candidats va dirigir unes paraules al públic present, explicant qui eren i què els havia portat a posar-se a la llista del PP. El primer a fer-ho va ser Jordi Jiménez, el número 5 de la llista; i van continuar Isabel Lalinde, la número 4; Tània González, la número 3; i Inma Sierra, la número 2. A continuació va ser l'alcaldable del PP, David Chatelain, qui es va encarregar de presentar el programa electoral.

David Chatelain: "Cambrils necessita un nou govern"

Chatelain va iniciar la seva intervenció amb tot un seguit d'agraïments a la gent del seu partit i a la gent que conformen la candidatura que encapçala. Tot seguit va entrar en matèria política i ho va fer criticant l'acció de govern d'aquest mandat que ara s'acaba. Chatelain va dir que les carències s'havien multiplicat i va formular un seguit de preguntes al vent, "és ara Cambrils més net?, està més il·luminat?, és més segur?, respecte a fa quatre anys". El candidat del PP també va criticar que no s'hagi fet res per solucionar el tema de Belianes i que s'hagi fet tan poc per solucionar el tema de l'incivisme i del top manta. Chatelain va concloure que "Cambrils necessita un nou govern".

Tot seguit, Chatelain va passar a detallar algunes de les propostes del programa electoral del PP i va citar l'execució d'un pla integral de carrers i voreres, una millora en la il·luminació dels carrers, la remodelació de la Rambla de Jaume I i la conversió en zona de vianants del carrer de Pau Casals, la realització de l'avinguda de l'Esport, una nova comissaria de policia i un nou poliesportiu que en aquest cas es realitzaria a Vilafortuny. El cap de llista del PP també va parlar d'eixamplar la zona del port i fer un gran parc infantil a la zona del Regueral.

Pel que fa a l'àmbit de les persones, Chatelain va parlar d'impulsar la construcció d'habitatge social i, també, de millorar els recursos de les entitats com a eix dinamitzador de la població. David Chatelain va dir que cal millorar la seguretat i es va comprometre a modificar el POUM, en cas que tingui responsabilitats de govern, per variar la normativa de les tanques dels habitatges. Chatelain també va fer referència a la part impositiva municipal i en aquest sentit va dir que serà difícil poder baixar l'IBI però que es pot rebaixar l'ICO i fer rebaixes en les llicències. Chatelain va concloure amb un reguitzell de propostes més, noves places d'aparcament, una millora dels carrils bici, enllestir les fases 2 i 3 de Belianes, establir subvencions per a la rehabilitació de façanes i millorar la xarxa de camins.

Comenta aquest article