Hoquei

Primera victòria com a visitant del Cambrils CH en l'últim partit de la temporada

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei               Segona Catalana               Grup D

CP Ribes 1 - Cambrils CH 4

El Cambrils CH va guanyar, aquest passat dissabte, per 1 a 4 a la pista del Ribes en l'últim partit de la temporada. Amb un gran joc col·lectiu van aconseguir la primera victòria a domicili en tota la temporada. Els cambrilencs es van avançar als 15 minuts amb un gol de Luciano. Cinc minuts després, el mateix Luciano posava el 0 a 2 amb el qual s'arribaria al descans.
En la segona part, el Ribes va retallar distàncies amb un xut des del mig del camp. Els visitants van desaprofitar una falta directa que va marxar per sobre del travesser. Tot i això, a falta de tres minuts pel final del partit, Javi va ampliar distàncies i, poc després, Fabricio posava el 1 a 4 definitiu al marcador.
Amb aquest resultat, el Cambrils s'assegura la 13a posició quedant per davant del Ribes i l'Espluga i a l'espera de l'últim partit de l'Amposta que, en cas de no guanyar, també quedaria per darrere dels cambrilencs.