Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

S'amplia l'oferta de cursos d'adults a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El proper dilluns 20 de maig s’obrirà el primer període de matriculació

Per Redacció

Imatge del cartell dels cursos de formació
Imatge del cartell dels cursos de formació | Cedida

El primer període de matriculació als cursos d’adults de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’obrirà el proper dilluns 20 de maig i finalitzarà el 13 de juny. Les persones interessades a apuntar-s’hi podran presentar la sol·licitud al Viver d’empreses d’IDETSA, situat al Polígon Les Tàpies I, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.

La Regidoria d’Ensenyament ha ampliat l’oferta formativa per al curs 2019-20. Així doncs, a més de brindar els cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES); i per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les provés d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys, posarà a l’abast de la població adulta un curs de preparació per a la prova lliure d’obtenció del Certificat de formació instrumental.

Aquest curs està adreçat a persones que no van acabar l'educació primària i volen adquirir o millorar els mecanismes de lectura, escriptura i de càlcul; i alhora adquirir coneixements que expliquen l'entorn social i cultural. Les classes començaran el 12 de setembre i s’impartiran a la primera planta del Viver d’Empreses d’IDETSA.

Per facilitar-ne la inscripció, s’ha previst un segon període de matriculació, del 2 al 30 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC), ubicades a l’Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant, en horari d’atenció al públic.

Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat


 

Comenta aquest article