Esports

Victòria de l'equip infantil del CBC davant el CN Reus Ploms amb la qual es classifica per a la lliga interterritorial a Lleida

Per Berta Ruiz



Moment del partit d'ahir al vespre, en la disputa per una pilota
L'equip infantil masculí del CB Cambrils va guanyar ahir al vespre, el partit davant el CN Reus Ploms per 70 a 72, amb la qual cosa es classifica per a la lliga interterritorial que disputaran els cinc millors equips de la província de Tarragona i els cinc millors equips de la província de Lleida. Les grades del Palau Municipal d'Esports es van omplir de gent, amb un ambient excel·lent i el so dels tambors que animaven el joc dels cambrilencs.

Durant els quaranta minuts de partit, el joc i el marcador van estar molt igualats, amb contínues cistelles per ambdues bandes i sense un clar dominador del joc. A l'inici del partit, l'equip cambrilenc va notar força la tensió del moment i eren els reusencs els qui aconseguien petits avantatges en el marcador. Al final del primer quart, però, el marcador reflectia un empat a 16 punts, mostra de la igualtat en el joc dels dos equips. Durant el segon quart, la tònica del partit va continuar de la mateixa manera, amb intercanvi de cistelles per cada banda i uns avantatges màxims que no van superar en cap moment els cinc punts de diferència. Els dos equips van marxar al descans amb un igualadíssim 39 a 39.

En la represa del partit, va ser l'equip reusenc el que va mostrar un major encert de cara a cistella, i va poder desfer l'empat en diverses ocasions. Tot i això, els cambrilencs van continuar mantenint una bona defensa i un atac bastant fluid, amb un joc ràpid i penetracions fàcils. A la fi del tercer quart, es va desfer la igualada en el marcador, amb un 55 a 51 a favor del CN Reus Ploms.

En el darrer quart, tots dos equips van mostrar una major intensitat, que sumada a la tensió i nerviosisme dels darrers minuts del partit van oferir al públic un joc força vistós. Cap dels dos equips volia perdre i això es va notar en cadascuna de les jugades: molta intensitat en defensa i un joc ràpid –i en algunes ocasions força precipitat– en atac. Durant el darrer quart, els reusencs semblaven tenir més controlat el partit, tot i que les diferències eren mínimes. A la meitat del darrer quart, el marcador tornava a igualar-se i els cambrilencs aconseguien posar-se per davant a poc menys de cinc minuts de la fi del partit. El CN Reus Ploms es va mostrar molt més desencertat en atac i el màxim avantatge de l'equip infantil del CBC va ser de cinc punts, distància que obria diferències importants, tenint en compte la màxima igualtat entre els dos equips. Els reusencs, però, no van llançar la tovallola i van lluitar per tornar a igualar el marcador. En els darrers minuts, la tensió va ser màxima, amb un joc ràpid i precipitat per part dels dos equips i pèrdues de pilota per ambdues bandes que afegien molta més pressió a l'ambient. A pocs segons per al final, la diferència de l'equip del CBC era de tan sols de dos punts, diferència que finalment es va poder mantenir. Una victòria molt merescuda, lluitada i treballada que va ser celebrada per tots els jugadors de l'equip cambrilenc.

A la fi del partit, l'entrenador de l'equip –Raúl Ordóñez– es mostrava molt satisfet de la feina feta pels seus nois, destacant que "ha estat un partit molt disputat, que s'ha resolt al final, amb molta intensitat en defensa".

Lliga interterritorial a Lleida

L'equip dirigit per Raúl Ordóñez i format per Manel Campoy, Gerard Mota, Genís Martí, Xavier Viñas, Gerard Baquer, Javier Galán, Sebas Fernández, Álex Ramírez, Ferran Bautista i Arnau Gascón iniciarà al gener, quan es reprengui la competició, la lliga interterritorial a Lleida que els enfrontarà als equips més forts de la categoria.

Comenta aquest article