Esports

Rem

El Club Rem Cambrils aconsegueix la quarta posició a la IV Trobada de Muletes de l'Ampolla

Per Redacció

Foto de grup d'alguns dels membres de Rem Cambrils, a l'Ampolla
Foto de grup d'alguns dels membres de Rem Cambrils, a l'Ampolla | Cedida

Un any més, l'Associació Esportiva "Lo Fangar" Vogadors i vogadores de l'Ampolla, juntament amb l'Ajuntament de la localitat va organitzar la ja tradicional trobada de "Muletes" a la Platja de l'Arquitecte. En aquesta edició, que va tenir lloc el passat dissabte 11 de maig, hi van acudir set clubs de rem; Vogadors de L'Ampolla, Reial Club Nàutic de Tarragona, Associació Esportiva Vogadors de Calafell, Club Nàutic la Ràpita, Club Nàutic Móra d’Ebre, Club de Rem Delta (Sant Jaume d’Enveja) i el Club Rem Cambrils.

El camp de regates estava formada per 4 llargs de 200 m (amb 3 ciavogues), amb un total de 800 metres de recorregut. La regata constava de dues proves. La primera, una prova classificatòria amb dues mànegues. Posteriorment, els quatre primers classificats varen participar en la Final A, i la resta varen participar a la Final B.

Resultats obtinguts prova classificatòria:

1. Móra d’Ebre 04:31,68

2. CN la Ràpita 04:37,29

3. Llaguts de Calafell 04:38,06

4. Vogadors de l’Ampolla 04:52,84

5. Club Rem Cambrils 05:01,45

6. Club de Rem Delta 05:07,98

7. Club Nàutic Tarragona 05:21,70

Tot i vèncer en la final B i amb un espectacular sprint en els 200 últims metres, el Club Rem Cambrils va obtenir una quarta posició en la classificació general.

Classificació general:

1. Móra d’Ebre 04:21,26

2. CN la Ràpita 04:27,63

3. Llaguts de Calafell 04:36,93

4. Club Rem Cambrils 04:55,72

5. Vogadors de l’Ampolla 04:57,26

6. Club Nàutic Tarragona 04:58,41

7. Club de Rem Delta 05:05,86

L'acte va finalitzar amb el lliurament de premis i posteriorment amb un sopar-aperitiu per a tots els participants, familiars i amics.

Imatge de la regata disputada a l'Ampolla

El Club Rem Cambrils col·labora amb la campanya "Clean Up Cambrils"

El Club Rem Cambrils –solidari amb el medi ambient–, es va sumar a la iniciativa sota el nom “Clean Up Cambrils” que va tenir lloc aquest passat diumenge 12 de maig. Es tracta d’una activitat oberta a tothom que pretén sensibilitzar la població en temes de protecció del medi ambient, i més concretament, sobre els problemes dels residus. L’objectiu de les accions del “Clean Up Cambrils” era netejar els residus al litoral, explicar a la ciutadania que el millor residu és aquell que no es genera, posar de manifest la necessitat de ser conscients del nostre comportament en la generació de residus i visualitzar de forma directa l’efecte de l’incivisme.

El Club Rem Cambrils va centrar el seu àmbit d’actuació sobre la zona de la desembocadura de la riera d’Alforja i al llarg de la platja de la Llosa.

Dalt i baix, diferents imatges de la neteja realitzada a la platja, el passat diumenge

 

Comenta aquest article