Esports

Futbol

El Reus B Cambrils cau a casa contra el Sants en el darrer partit de la temporada a casa

Per Redacció

Amics i familiars dels jugadors del Reus B Cambrils van entrar al vestidor abans d'iniciar-se el partit
Amics i familiars dels jugadors del Reus B Cambrils van entrar al vestidor abans d'iniciar-se el partit | Cedida

Futbol              Tercera Divisió            Grup 5

Reus B Cambrils 0 - Sants 2

El Reus B Cambrils va trencar una bona ratxa de quatre jornades sense perdre al caure derrotat, aquesta jornada, contra el Sants a casa. L'equip barceloní arribava situat a la zona baixa de la classificació i va saber endur-se els tres punts de la victòria amb dos gols marcats en la segona part, en els minuts 51 i el darrer minut del descompte. La primera part va ser molt fluixa, per part dels dos equips i sense cap ocasió clara de gol per part dels dos equips. A la segona part i després del gol visitant, els locals van despertar i van disposar de clares ocasions per a marcar sense obtenir cap resultat positiu. Va ser el Sants que, en la darrera jugada del partit, va marcar un gol des d'uns 40 metres de distància amb el porter reusenc avançat.

Aquest era el darrer partit del Reus B Cambrils a casa, en una temporada força especial, amb tot l'enrenou econòmic que ha patit el club. Abans de començar el partit, els familiars dels jugadors van entrar al vestidor a donar-los suport. El míster, Albert Company, va tenir unes paraules d'agraïment a la plantilla i va destacar que havien estat una gran família, tot i les grans dificultats que havien hagut de patir. En la roda de premsa posterior al partit el míster va dir que encara estaven pendents de veure com s'acabaria tot.

El proper cap de setmana es disputarà l'últim partit de lliga. El Reus B Cambrils es desplaçarà al camp de l'Hospitalet de Llobregat que és segon –a un punt del líder, el Llagostera– i està en la lluita per l'ascens de categoria.

Comenta aquest article