El Cambrils Unió perd per la mínima al camp del Balaguer, el cuer de la classificació

Partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i el Balaguer, el passat desembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol          Primera Catalana          Grup 2

Balaguer 2 - Cambrils Unió 1

El Cambrils Unió va caure derrotat per la mínima al camp del Balaguer, cuer de la classificació. L'equip lleidatà es va avançar en el marcador a la mitja hora de partit, però tan sols quatre minuts després arribava l'empat del Cambrils Unió mitjançant Álex. Amb l'empat a un en el marcador es va arribar al descans. En la represa va seguir la mateixa igualtat i l'1 a 1 es va mantenir durant pràcticament tot el segon període. Al minut 81, els locals van desfer l'empat amb el que s'enduien els tres punts de la victòria.

Amb aquest resultat negatiu, el Cambrils Unió segueix en zona de descens a falta de dues jornades per acabar-se la lliga. L'equip cambrilenc és setzè amb 29 punts, a vuit punts del Sant Ildefons que és qui marca la zona de salvació. Aquest proper dissabte, a les 17.45 hores, l'equip rebrà la visita del Vista Alegre.