El CB Cambrils cau davant de l'AE Claret en l'últim partit de la temporada com a local

Guillem Álvarez del CB Cambrils entrant a cistella davant l'oposició d'un jugador de l'AE Claret | Berta Ruiz

Bàsquet             Tercera Categoria                Grup 8

Hyundai CB Cambrils 75 - AE Claret 89

HYUNDAI CB CAMBRILS: Álex Rodríguez (19), Rubén Molina (9), Òscar Lázaro (6), Ramon Paris (9), Andreu Febrer (4) – 5 inici – Antonio Cañete (0), Emmi Sanfilippo (2), Pablo Fernández (0), Pere Tost (18), Guillem Álvarez (2), Marc Torrente (0), Òscar Font (6)

3 triples (1 Rodríguez, 1 Paris, 1 Tost). 20/39 tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminats: Rodríguez (27’)

Parcials: 22-24 / 35-52 / 58-65 / 75-89.

L’últim partit de la temporada com a local del Hyundai CB Cambrils va acabar amb derrota. L’AE Claret de Valls es jugava estar salvat matemàticament, i per això, va sortir molt més concentrat des del principi. Per la seva banda, els cambrilencs van sortir més relaxats, i això es va deixar notar. Encara que en els primers minuts el Cambrils superava al seu rival, quan al Claret va apujar el ritme –anotant cinc triples en el primer quart–, es va posar per davant, encara que només per 2 punts (22-24). En el segon quart va seguir l’encert –anotant quatre triples més–, mentre que el Cambrils només va anotar 2 punts en els primers 7 minuts. En aquest moment, el resultat era de 24-40. La diferència es va estabilitzar i en el descans era de 17 punts (35-52).

Després del descans, el Cambrils va reaccionar, augmentant la seva defensa. Gràcies a això, poc a poc va anar retallant la diferència en el resultat, fins als 5 punts en el minut 4 del quart període (64 a 69). En aquest moment, una decisió arbitral discutible va acabar amb la desqualificació de l’entrenador del Cambrils. El Claret ho va aprofitar i va trencar el resultat, de manera definitiva, anotant un parcial de 2 a 14 en 3 minuts, que els posava 17 punts per davant (66-83). A partir d’aquí, el Claret va controlar el partit. Per la seva part, el Cambrils no podia retallar la distància, malgrat els seus intents.