Esports

L'equip infantil del CBC es juga avui el seu pas a la lliga interterritorial que disputaran els millors equips de Tarragona i Lleida

Per Berta Ruiz



L'equip infantil masculí del CBC, en la presentació oficial de la temporada 2006-2007
L'equip infantil masculí del CB Cambrils es juga avui al vespre, a partir de les 19.45 hores al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, el seu pas a la lliga interterritorial que disputaran els cinc millors equips de la província de Tarragona i els cinc millors equips de Lleida, després de quedar en segona posició del seu grup durant la fase prèvia de la lliga.

Per entrar a jugar aquesta lliga interterritorial, els primers classificats de cada grup –Escola Puigcerver, CB Valls, CBT Cesar August i 100 Anys Salle Tarragona CBT– s'enfrontaran entre ells. I es disputaran dues places més entre els segons classificats de cada grup –CB Cambrils, CN Reus Ploms, Lestonnac-CBT i l'APA Sagrat Cor TGN Bàsquet A–, en unes fases que, per sorteig, es disputaran entre avui i demà al pavelló cambrilenc.

El primer partit de la jornada el disputarà l'equip cambrilenc contra el CN Reus Ploms, a partir de les 19.45 hores, mentre que el segon partit d'avui enfrontarà els equips de Lestonnac-CBT contra l'APA Sagrat Cor TGN Bàsquet A. Els guanyadors d'aquests dos partits es classificaran directament per a la lliga interterritorial que es disputarà a Lleida, mentre que els perdedors s'hauran d'enfrontar, demà mateix a partir de les 21.45 hores, per una possible tercera plaça disponible, depenent dels resultats de les fases que juguin els primers classificats.

Molt bona temporada dels cambrilencs

L'equip dirigit per Raúl Ordóñez i format per Manel Campoy, Gerard Mota, Genís Martí, Xavier Viñas, Gerard Baquer, Javier Galán, Sebas Fernández, Álex Ramírez, Ferran Bautista i Arnau Gascón està realitzant enguany una temporada excel·lent, demostrant ser un dels equips més en forma del Club Bàsquet Cambrils. Durant els partits de la fase prèvia de la seva lliga han sumat cinc victòries i tres derrotes, fet que el situa com un dels equips més forts de la categoria, mereixedor de disputar aquestes fases classificatòries per a la lliga interterritorial.

Comenta aquest article