Informació general

Concentració

Avis i Àvies, una setmana més de reivindicació

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel passeig d'Albert
Els Avis i Àvies, ahir, al seu pas pel passeig d'Albert | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies per la llibertat dels Presos Polítics van completar, ahir dimecres, un nou dia de mobilitzacions. Una setmana més en un dia primaveral i amb força ambient al mercadet ambulant i als bars que l'envolten. Aquesta presència cada cop més gran de gent propicia reaccions de tot tipus, des dels que mostren el seu suport a la reivindicació dels Avis i Àvies fins els que fan sentir algun crit de desaprovació. Tot això, però, molt lluny dels episodis de l'any passat que es van succeir durant unes quantes setmanes a la cantonada del carrer de Gimbernat amb el passeig d'Albert.

D'altra banda, una setmana més la concentració dels Avis i Àvies i la posterior manifestació pels voltants del mercadet ambulant va seguir el model habitual, amb els cants i eslògans habituals i amb el recorregut marcat des de fa moltes setmanes. L'única novetat d'ahir van ser els carrers mullats per la fina pluja que havia caigut una mica abans.

Els Avis i Àvies, ahir, a l'entrada a la plaça de la Vila, després d'haver passat pel costat del mercadet ambulant / Foto: Lluís Rovira i Barenys