Esports

Natació

El nedador cambrilenc Joan Carles Adell es penja dues medalles d'or al Campionat d'Espanya

D'altra banda, el Cambrils Club Natació va organitzar –conjuntament amb el Club Nàutic– la segona edició de la Travessia al Port de Cambrils, el passat diumenge

Per Redacció

Joan Carles Adell amb les dues medalles d'or aconseguides al campionat
Joan Carles Adell amb les dues medalles d'or aconseguides al campionat | Cedida

El nedador màster Joan Carles Adell va obtenir la primera posició de la categoria +50 en el II Campionat d’Espanya Open de Fondo, disputat el cap de setmana dels dies 27 i 28 d’abril, a la ciutat basca de Vitòria-Gasteiz, amb un total de 332 participants de 79 clubs. Aquesta vegada, el nedador cambrilenc va realitzar dues proves de fons, el 800 i el 1.500 lliures, amb uns temps de 10:15:83 i 19:32:81, respectivament, que li van valdre la medalla d’or en ambdós casos. Va ser l’únic nedador del club cambrilenc que es va traslladar per participar en aquests campionats; tenint en compte que aquest mateix hivern ja havia obtingut la primera posició de la categoria +50 al Campionat de Catalunya de llarga distància, disputat al Prat de Llobregat el passat 16 de març, i que ja havia aconseguit 5 medalles (3 d'or i 2 d'argent) en els darrers campionats de Catalunya d’hivern, que es van celebrar a la piscina de la Unió Esportiva d’Horta de Barcelona el passat mes de gener.

L’altra nedadora del xlub, Cristina Vallespí, que ha estat participant als campionats de Catalunya i d’Espanya de diverses modalitats, en què havia obtingut uns resultats excel·lents (4 medalles d’or en totes les proves que va participar en els Campionats d’Espanya d’hivern del mes de febrer a Pontevedra); aquesta vegada no va poder desplaçar-se a Vitòria per culpa d’uns problemes físics.

Segona edició de la Travessia del Port de Cambrils

D’altra banda, aquest diumenge 5 de maig; el Club Natació va organitzar, conjuntament amb el Club Nàutic, la segona edició de la Travessia del Port de Cambrils, en el marc de la celebració de la Fira Marítima Costa Daurada 2019. Enguany es va portar a terme en un matí força fred i ventós a causa del Mestral, que bufava força; de tal manera que va obligar a canviar el recorregut i l’horari. Una cinquantena de nedadors de diverses edats es van llençar a les aigües encara una mica fresques del Port.

Els nedadors van haver de completar un circuit d’uns 600 metres, que va tenir la seva sortida i arribada a les Escales reials, davant del Monument En el Pla de les Serenes (dels pescadors); on quasi tots els esportistes van finalitzar el recorregut, inclosos els més joves, que tenien entre 9 i 14 anys.

De fet, es pot considerar que va ser com un aperitiu de la VI edició de la Milla Marina i la III Doble Milla Marina de Cambrils que s’han de realitzar el proper 23 de juny, a la Platja del Regueral.

Pel que fa a l’edat i la categoria dels nedadors; es van agrupar en cinc grups diferenciats per edat i sexe: joves (del 2009 al 2005), júniors (del 2004 al 2000), absoluts (del 1999 al 1987), màsters 1 (del 1986 al 1972) i màsters 2 (del 1971 i més grans). Els guanyadors de les diferents categories van ser els següents:

Així mateix, es va fer una menció especial a la nedadora participant més veterana (quasi 70 anys), Carme Adell, del Cambrils; per la valentia que va demostrar al llençar-se a l’aigua i per haver acabat tot el recorregut.

Comenta aquest article

Galeries relacionades