Societat

Turisme

Es presenta el nou vídeo promocional de Turisme «Cambrils100x100 Authentica»

El vídeo mostra amb una gran qualitat d’imatge i so i d'una manera molt intimista i personal, la part més sensorial i emocional de la destinació: què és Cambrils i la seva relació amb la llum, la seva gent, la cultura i la terra

Per Berta Ruiz

Foto de grup de part dels creadors de la peça audiovisual
Foto de grup de part dels creadors de la peça audiovisual | Berta Ruiz

El Cinema Rambla de l'Art acollia, ahir al migdia, l'estrena del nou vídeo promocional de Turisme de Cambrils "Cambrils100x100 Authentica". El vídeo –de tres minuts de durada– mostra amb una gran qualitat d’imatge i so i d'una manera molt intimista i personal, la part més sensorial i emocional de la destinació: què és Cambrils i la seva relació amb la llum, la seva gent, la cultura, la terra i el mar. L'objectiu des del Patronat de Turisme de Cambrils era mostrar "les sensacions, els aromes i les textures de Cambrils" i transmetre el seu caràcter "autèntic".

L'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– va ser l'encarregada de presentar l'acte, abans de la projecció de la peça audiovisual. Mendoza va destacar que, "aquest és un vídeo amb orgull, essència i sentiment i un producte 100% cambrilenc". Després de la projecció, la regidora de Turisme –Mercè Dalmau– va destacar el mèrit del treball realitzat per tot l'equip de Turisme de Cambrils i va explicar que s'hi ha treballat durant més d'un any "amb gent de Cambrils al 100%. Volíem que el vídeo toqués la sensibilitat de la gent que encara no ens coneix i fer-ho des del cor, amb gent que s'estima Cambrils. Volem un vídeo especial i crec que ho hem aconseguit".

"Un vídeo de sentiments, sensacions i emocions fet amb gent de Cambrils 100%"

La directora del Patronat de Turisme -Amèlia Rico– va explicar que, "l'encàrrec no era senzill, sinó molt complicat. No volíem un vídeo tradicional, sinó un vídeo de sentiments, sensacions, emocions... No era fàcil, però estem molt satisfets del resultat". També com a novetat, aquesta és la primera vegada que un vídeo del Patronat de Turisme té locució, una veu que no deix indiferent, amb versió en català, castellà i anglès, i subtitulada a la resta d’idiomes. Rico va detallar que el vídeo rep el nom de 100x100 Authentica perquè totes les persones que hi ha participat són cambrilenques, des dels creatius i els productors fins als compositors de la banda sonora, el locutor –Fran Gila– o els actors i actrius. El treball és el resultat de més d’un any i mig de feina de les empreses cambrilenques Lypsum i Synestesic, conjuntament amb el Patronat de Turisme i de totes les persones col·laboradores, que s’han implicat en la producció del vídeo.

El vídeo 100x100 Authentica conviurà amb la resta de peces promocionals del Patronat com el vídeo genèric vacacional, el familiar, l’esportiu i el gastronòmic. A més, d’aquesta nova peça se’n desgranaran posteriorment d’altres més temàtiques com la nàutica, la cuina, la pesca, la pagesia, els esports i les persones. El cost del mateix ha estat de 9.500 euros més IVA –una part procedent de la recaptació de la taxa turística–.

A la projecció d'ahir hi van acudir diferents regidors i tècnics de l’Ajuntament, així com professionals del sector turístic i representants d’empreses implicades en la realització de l’espot promocional. Durant la presentació les persones assistents van poder veure el vídeo en pantalla gran i, en acabar l’acte, es va servir un aperitiu i un tast de vi gentilesa del celler Rosa M. Torres de la DO Conca de Barberà.

A dalt, un moment de la intervenció de Mercè Dalmau i Amèlia Rico. A sota, els assistents a la projecció van poder degustar un aperitiu i un tast de vins

 

Comenta aquest article