Informació general, Eleccions Municipals 26M

Política

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reuneix amb l'empresariat local dins d'una trobada de Junts per Cambrils

Per Berta Ruiz

L'alcaldable de Junts per Cambrils, Lluís Abella, amb la consellera Àngels Chacón
L'alcaldable de Junts per Cambrils, Lluís Abella, amb la consellera Àngels Chacón | Berta Ruiz
El passat divendres al migdia, la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya –Àngels Chacón– va visitar Cambrils per participar en una trobada-vermut organitzada per la candidatura de Junts per Cambrils –encapçalada pel seu alcaldable, Lluís Abella– juntament amb empresaris locals per tal de conèixer de primera mà els reptes de futur i preocupacions del sector. Durant la trobada es van tractar temes com el Top Manta, l'estacionalitat o qüestions relacionades amb la legislació del sector. La consellera també va mostrar el seu suport a la candidatura de Lluís Abella a les properes eleccions municipals i va destacar l'especial interès del projecte "Viles Marineres". 

Àngels Chacón: "Volem desestacionalitzar, desconcentrar, diversificar"

Segons va explicar la consellera Àngels Chacón a revistacambrils.cat, "a banda de donar tot el suport a la llista del Lluís, estic aquí per escoltar amb més detall els seus projectes, què plantegen per Cambrils i també conèixer l'empresariat local: quines demandes i preocupacions tenen i explicar les polítiques i estratègies que impulsem des del Departament. De fet, el Departament és un vaixell enorme –turisme, energia, consum, restauració, comerç, etc–, però si ens centrem en turisme, restauració i turisme, tota l'estratègia que tenim definida, tant en el pla estratègic de turisme com en el pla de màrqueting de la Generalitat és que volem desestacionalitzar, desconcentrar, diversificar, perquè no tot passi a Barcelona. Tot això troba uns resultats més positius quan s'enllacen amb estratègies municipals. Aquí a Cambrils parlem de projectes vinculats amb la gastronomia, vinculats a la restauració, el turisme..."

Lluís Abella: "Volem tenir una vila marinera forta, una vila marinera atractiva, compromesa i competitiva"

Per la seva part, l'alcaldable de Junts per Cambrils –Lluís Abella– va comentar que, "un dels principals eixos que portem al nostre programa està basat en la marca turística 'Viles Marineres'; sota aquest paraigües volem treballar a Cambrils. Per un costat, tenim la postal de Cambrils que és el que ens identifica i ens diferencia d'altres llocs, tenim un Barri Antic molt potent al darrere... Treballarem molt el reforç del comerç de la Vila. De fet, ja hem començat amb la modificació puntual del POUM per poder fer més atractius els locals de la zona, parlarem també de fer carrers per a vianants a la zona del Port, tot buscant enfortir el comerç. Volem tenir una vila marinera forta, una vila marinera atractiva, compromesa i competitiva".

Comenta aquest article